Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Vanaf Rotterdam met Lufthansa: Hong Kong €629, Dubai €469, Shanghai €649

Goedkope vliegtickets Azië

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Sinds oktober 2012 vliegt Lufthansa 2 keer per dag van Rotterdam naar München. Hiermee probeert ze ook reizigers vanuit de regio Zuid Holland te trekken. Met een overstap in München ben je zomaar in het verre oosten, en dat met prijzen die zeker interessant zijn!

Wat dacht je van voormalige kolonie Hong Kong, gelegen aan het Chinese vasteland en jaarlijks door vele miljoenen toeristen bezocht. Of ze dit nu doen voor de heerlijke maaltijden, het interessante uitzicht of het subtropische klimaat dat weten wij niet. Maar voor de prijs kan je het zéker niet laten liggen.

Hetzelfde geldt voor Dubai, een glazen speelgoedstad midden in de zandbak, gebouwd op beloftes van de Sjeik is Dubai op dit moment het meest chique oord van het Midden-Oosten. Zowel het bekijken als de oude souk of toch gaan skiën in de indoor skihal? Vergeet ook het waterpark niet. Pak die glijbaan waarin je ineens tussen de haaien terecht komt, een spetterende ervaring.

Vreemde eend in de bijt is Sao Paulo, grootste stad van Brazilië met haar sloppenwijken, shoppingcentra en het museum der moderne kunst. Wat ons betreft een prima start van een rondreis door Zuid-Amerika!

Vanaf Rotterdam (en niet vanaf Schiphol) kan je gebruik maken van de volgende aanbiedingen:

Wanneer boeken: tot en met 29 april 2013

Wanneer reizen: tussen 1 april en 31 augustus 2013

Vertrek vanaf: Rotterdam

Minimum verblijf: 6 dagen Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een maximum gewicht van 8kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximum gewicht van 23kg

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe link met Lufthansa