Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Vlucht naar Bali €1108. Vlucht + hotel Bali €899

Balinees

Vakantiedeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto: Creative commons

Voor de snelle beslisser is vandaag flink voordeel mogelijk! Arke heeft een prachtige lastminute naar Bali, het populaire toeristenoord in Indonesië. Het is een redelijke zeldzaamheid om een mooie vakantie met hotel en vlucht voor zo’n laag bedrag te vinden. Let ook op dat er maar zeer beperkte beschikbaarheid is waardoor je heel snel zult moeten beslissen!

De vlucht wordt uitgevoerd door Garuda, ook een bekende speler op vluchten tussen Nederland en Indonesië. Sinds een aantal jaar vliegen ze met de Airbus 330 die uitgerust is met de nieuwste generatie stoelen, entertainment-systemen en natuurlijk van een prima keuken om lekkere maaltijden in op te warmen. Ook de vlucht is dus tiptop in orde.

Het hotel kennen we niet goed, maar volgens de informatie die we hebben is het kleinschalig, bekend bij backpackers en vooral erg volledig. Het heeft een mooi zwembad en de kamers zijn ruim en schoon. Het allermooiste is de locatie: aan de oostzijde van Denpasar, naast het strand en op korte afstand van al het bruisende leven!

  • Vlucht Garuda Denpasar €1.108
  • Vlucht Denpassar + 7 nachten in hotel in Hotel Bumas *** +  ontbijt €879

Wanneer boeken: zo snel mogelijk

Wanneer reizen: 26 oktober 2013, andere data zijn tegen meerprijs te boeken

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Beschikbare stoelen en kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: Bali is wat vluchten betreft de laatste jaren flink wat duurder geworden. Populariteit van het eiland zorgt ervoor dat je normaal gesproken veel meer voor een ticket kwijt bent.