Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Tip voor de vroegboeker: Bali + 1 week hotel €699

Bali met je geliefde, romantischer kan het bijna niet!

Ticket + Hotel deal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

TicketSpy Ingmar vertelde 2 weken geleden tijdens zijn radio optreden bij Sander de Heer (Radio 2) dat je voor goedkope tickets in de regel tussen de 4 en 6 maanden voor vertrek moet kijken. Dat klopt inderdaad voor deze deal die ik je vandaag kan noemen.

Als de herfstbuien aan de gang zijn kun jij namelijk genieten van een voordelige week op het Indonesische eiland Bali. Je vliegt er met Cathay Pacific via Hong Kong heen (op zich al een hele ervaring) en bij aankomst wordt je met de bus vervoerd naar het Hotel Bakungs Beach Cottages. Onderweg geniet je gelijk van het landschap van Bali, kleurrijk en typisch Aziatisch.

Eenmaal in je hotel is het een hele week lang relaxen in het dorpje Tuban wat niet ver van het populaire Kuta verwijderd is. Voor de feestgangers het paradijs van Indonesië waar elke dag wel een party te vieren is. Ook de plek trouwens waar altijd veel van onze medestudenten een stageplek hebben weten te bemachtigen in een groot hotel. Uiteraard zijn wij van het team TicketSpy jaloers als ze ons op facebook alle foto’s laten zien…

  • Ticket Cathay Pacific Denpasar (Bali) + 1 week Hotel Bakungs Beach Cottages + elke dag ontbijt + transfer luchthaven – hotel v.v. €699

Wanneer boeken: snel want dit zijn de laatste stoelen voor deze prijs

Wanneer reizen: vertrek op 2 november 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Opmerking: er gelden aanvullende reserveringskosten van €22,50

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: vliegen via Hong Kong lijkt om, maar in werkelijkheid valt dat dankzij de snelle overstap reuze mee. Omdat je 4 redelijk lange vluchten maakt krijg je telkens warme maaltijden aan boord.