Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Voor wie met €15 korting wil Vliegwinkelen.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

De ticketgroothandelaar van Nederlands grootste online ticket agent (OTA zoals het in vaktermen heet) Vliegwinkel.nl, komt binnenkort voor 85% in Duitse handen. Een vliegticket gigant uit Berlijn neemt dan een wel heel groot belang in deze organisatie.

Ook Cheaptickets en Budgetair zijn labels die van deze partij tickets afnemen. Is dat nieuws? Nou eigenlijk best wel, want dit is de 1e keer dat een Nederlandse ticketclub van een beetje formaat zo makkelijk wordt verkocht. (Let wel, de groothandelaar is grotendeels verkocht. Dat geldt niet voor de namen die we zojuist hebben genoemd.)

In de wereld van de grote ticket aanbieders is er over een paar jaar nog maar plek voor een klein aantal spelers. Deze hebben in de tussentijd diverse lokale ticket-boeren opgekocht. Uiteindelijk gaat het dan om Expedia, Priceline, Ebookers en nog een paar namen uit Europa en Azië.

Ze moeten wel, omdat de verdiensten op vliegtickets minimaal zijn. Alleen door heel veel tickets te kunnen verkopen kunnen ze een vuist maken richting de luchtvaartmaatschappijen om daar nog wat extra korting los te kunnen krijgen. Aan de andere kant doen de airlines er alles aan om zoveel mogelijk klanten direct bij hun eigen websites een ticket te laten aanschaffen (plus bagage, voorkeurstoelen, luxe maaltijden, toegang tot lounges en nog veel meer).

Kortom het worden nog spannende tijden die we tegemoet kunnen zien. Vliegtickets boeken en met name op prijs vergelijken zal daarom steeds moeilijker worden.

Gelukkig is het deze week nog niet zo ver. Wel kun je nu €15 korting krijgen bij Vliegwinkel.nl, en dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Wanneer boeken: tot en met 27 mei 2013

Korting is geldig per: boeking (dus niet per ticket)

Te gebruiken actiecode: vakantie

Beschikbare tickets checken en prijzen vergelijken: via onze directe link met Vliegwinkel.nl

TicketSpy zegt: betaal je vliegtickets bij Vliegwinkel.nl via Ideal. Op deze wijze voorkom je een hoge toeslag voor gebruik van je creditcard. Bekijk bovendien of de aangeboden vliegticketverzekering ook wel echt noodzakelijk is. De kans dat een maatschappij als KLM binnen een paar maanden failliet gaat is bijvoorbeeld zeer gering.