Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Waar blijven de nieuwe KLM €99 deals?

Ticketdeals gevonden door TicketSpy University (Diemen)

Ruim een maand geleden konden wij van TicketSpy je de 1e hint geven dat KLM de ruimbagage in rekening zou gaan brengen. Dat bracht heel wat media aandacht met zich mee. Maar nu de wind is gaan liggen heeft eigenlijk niemand het er meer over.

Fijn voor de KLM, maar ze heeft toen wel beloofd om extra bestemmingen binnen Europa naar het instapniveau van €99 te verlagen. Tot dusver hebben we daar nog niet veel over mogen vernemen. De teller blijft dan ook nog steeds staan op 22 steden. Terwijl er 30 stuks in totaal de goedkope vanaf-prijs moeten krijgen.

Uiteraard melden we gelijk het nieuws als de overige bestemmingen worden afgeprijsd. Tot die tijd moet je het nog even doen met onderstaande lijst.

Wist je trouwens dat een plastic schaal vliegtuig van een KLM Boeing 737 ongeveer €18 kost. Zijn de KLM tickets daarom zo goedkoop of is het mini vliegtuigje nu zo duur?

Wanneer boeken: elke dag
Wanneer reizen: op geselecteerde dagen en/of momenten op de dag
Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag of 3 nachten Maximum verblijf: 1 maand
Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg
Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg (mits je je ticket voor 22 april 2013 koopt)
Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM
TicketSpy University zegt: deze lage KLM tarieven mogen ook op basis van een open jaw worden geboekt. Je vliegt dan bijvoorbeeld heen op Berlijn en terug vanaf Hamburg.