Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Weekendje Boedapest? Ticket + 2 nachten hotel al vanaf €119!

Budapest castle

Vakantiedeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) Foto: Boedapest

Wij, en met ons vele anderen, zijn er al tijden fan van Boedapest. De machtige stad aan de Donau en hoofdstad van Hongarije. In de lente zijn we er een paar dagen geweest en is deze topstad flink op ons lijstje gestegen. Het is te merken dat we daarin niet de enigen zijn want het aanbod van reizen zit flink in de lift. Goed voor de prijzen, die dalen daardoor namelijk!

Bezoek Boedapest en beklim de Burght op de heuvel, ga lekker uit eten in één van de knusse straatjes in het centrum en neem de historische kabelbaan naar boven. Na het vallen van de nacht verandert de stad in een zee van van duizenden lichtjes waarbij je een prachtige cruise over de Donau kunt maken en daarna een taxi pakt naar Margit Sziget. Het eiland midden in de Donau waar je elke nacht helemaal uit je plaat kunt gaan.

Ongetwijfeld ben je de volgende ochtend flink moe van het feesten. Geen probleem, ga naar één van de vele badhuizen, thermen en openluchtbaden om lekker op te frissen in het zonnetje.

Je begrijpt het al, Boedapest biedt zoveel feest dat je met een weekendje te weinig tijd hebt om alles te verkennen, zorg dus dat je deze deal pakt en bezorg jezelf, en iemand anders dan ook een onvergetelijke city trip!

  • 3, 4 of 6 dagen Citytrip in Boedapest. Inclusief overnachting in Golden Park Hotel **** vanaf €119

Je boekt deze reis via Groupon bij één van haar partners, in dit geval Holidaysbooked. Zorg dat je de voorwaarden van de Groupon zorgvuldig doorleest om problemen te voorkomen.

Wanneer boeken: tot en met maandag 8 juli 2013 (23:59)

Wanneer reizen: verblijf tussen 18 augustus 2013 en 26 januari 2014

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: tegen betaling extra bij te boeken

Opmerking: ticket + hotel deal geldt indien minimaal 2 personen samen reizen

Beschikbare stoelen en kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: met een beetje passen en meten moet 10kg handbagage voldoende zijn. Al het extra gewicht maakt je reis mogelijk onnodig duurder.