Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Weekje Moskou? Vlucht + Hotel + Ontbijt + Wifi €337

Moskou

Ticket + Hotel gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

We schrijven vaak over de Europese steden die allemaal wel iets leuks te bieden hebben voor de Nederlandse reiziger. Hierbij krijgen we steeds vaker vragen over Moskou. Of we niet eens wat leuks naar deze metropool kunnen vinden. Vandaag is het zover, we hebben namelijk een mooie combinatiedeal gevonden waarbij een vlucht + hotel bijzonder voordelig geprijsd is.

Door gebruik te maken van een hele handige functie (vlucht + hotel) hebben we een combinatie geprobeerd. In eerste instantie was het ons namelijk te doen om een aanbieding van Aeroflot naar Moskou. Toen bleek dat we voor een paar tientjes extra een mooi centraal hotel in deze, normaal gezien, erg dure stad konden boeken. Vertrek was vanaf Amsterdam, maar we vonden al snel de goedkoopste vlucht met vertrek vanaf Düsseldorf.

We hebben steekproefsgewijs naar de data gekeken waardoor we al snel zagen dat er voor verschillende data goedkope tarieven zijn. De meeste in het eind van de herfst en gedurende de winter. Neem daarom je agenda bij de hand en kijk welke datum voor jou het beste is. Er is ongetwijfeld een mooie prijs te vinden.

  • Ticket Aeroflot Moskou + 7 nachten Hotel Baikal *** + ontbijt + wifi vanaf €337

Wanneer boeken: op=op!

Wanneer reizen: Wanneer het jou uitkomt

Vertrek vanaf: Düsseldorf (Amsterdam tegen een meerprijs mogelijk)

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Opmerking: kies in het zoekscherm voor de functie Flug + Hotel en selecteer je reisdata en het aantal nachten dat je wilt verblijven

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link  (kies Düsseldorf als plaats van vertrek)

TicketSpy zegt: bij deze deal dien je zelf te zoeken naar de meest voordelige reisdata. Op sommige dagen kunnen de tarieven namelijk een stuk hoger liggen. Meeste kans heb je met doordeweekse vluchten en op zaterdag.