Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Weg in de kerstvakantie? Op naar Cuba!

Cuba

Ticket + Hotel deal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Cuba is duur, heel duur! Ook wij weten dat. Af en toe komen we een mooie losse vlucht tegen maar vakantiepakketen zijn zeldzaam. Dat is meteen ook de reden dat we nu zo blij zijn! We hebben namelijk een goede gevonden met vertrek rondom de kerstvakantie! Voor deze tijd een hele scherpe aanbieding!

Een week Cuba, aan de mooie kust, in een prachtig resort en ook nog eens all inclusive. Het hele feest voor maar €799. In vergelijking met een vakantie naar Lloret de Mar nog steeds een boel geld. Liever wijzen we je op de normale prijzen, die liggen naar Cuba namelijk zelden onder de €1000.

Cuba is natuurlijk bekend van haar unieke cultuur en historie. Het lijkt soms of de tijd heeft stilgestaan. Bezoek de sigarenfabriek waar de favoriete sigaren van TicketSpy Ingmar nog authentiek met de hand gerold worden. Of bezoek de hoofdstad Havana, deze metropolis is enorm en haar schoonheid is overal te zien. Na een lange dag ontdekken vertoef je nog even lekker aan het strand en geniet je van een lokale specialiteit. Zomaar een paar ideeën van ons op de redactie om je vakantie naar Cuba in te vullen!

  • Ticket ArkeFly Varadero €899
  • Ticket Holquin + 7 nachten  Memories Varadero **** + all inclusive + vervoer naar luchthaven en v.v. €799

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, op=op

Wanneer reizen: op 12 of 18 december

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: een koffer/rugzak van maximaal 20kg

Opmerking 1: er gelden aanvullende reserveringskosten van €22,50

Opmerking 2: ticket + hotel deal geldt indien 2 personen samen reizen