Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Wenen is interessant, maar Transavia valt ons toch wat tegen deze week.

Wenen

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) 

Zoals vrijwel altijd heeft Transavia ook deze week nieuwe aanbiedingen gelanceerd die maar 7 dagen lang te boeken zijn. Wenen en Valencia zijn de gelukkige plaatsen waar je nu gunstiger naar toe kunnen vliegen.

Helaas zijn niet alle deals van deze week echt interessant. Wij dachten in eerste instantie dat Transavia een typefoutje gemaakt had met een prijs van €109 per enkele reis naar Valancia, toch een beetje duur vinden wij.

Gelukkig is Wenen wel goed geprijsd, met €49 per enkele reis is het deze zomer  mogelijk om goedkoop naar een leuke stad te vliegen om een voordelige citytrip te maken.

De stad van Prinses Sisi, het Weense Prater en de jaarlijkse opening van het jaar, de Wiener Staatsoper, liggen binnen handbereik. Wenen is in alle seizoenen een prachtige stad waar je je prima kan vermaken. Een voordeel is dat Transavia op dinsdag, donderdag en zondag vanaf Rotterdam direct naar deze topstad vliegt. Ook een hotel is gemakkelijk en goedkoop te boeken.

Vergelijk altijd alle prijzen en bekijk Hotelscombined eens, op deze site vindt je alle hotelsites tezamen waardoor je altijd de beste prijs kan vinden!

  • Retourvlucht Rotterdam – Wenen €99
  • Retourvlucht Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven – Valencia €199

Wanneer boeken: tot en met dinsdag  16 juli 2013 (07:59), maar op=op

Wanneer reizen: tussen 16 juli en 31 augustus 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Boekingskosten: €5 per boeking (ongeacht het aantal passagiers)

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link 

TicketSpy zegt: ook deze zomer houden we je op de hoogte van de beste ticketdeals. Mail, tweet of deel onze posts dan ook gerust door met anderen.
TicketSpy zegt: ook deze zomer houden we je op de hoogte van de beste ticketdeals. Mail, tweet of deel onze posts dan ook gerust door met anderen.