Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Win een originele Dopper t.w.v. €12,50

 

TicketSpy prijs mogelijk gemaakt door Dopper (Haarlem)

Vandaag een goede daad voor het milieu en je zelf.

Gisteren hadden we op onze Facebook pagina een post geplaatst over de voordelige flesjes bronwater die op Schiphol te koop zijn. Daar betaal je voor 2 flesjes Chaudfontaine van 33cl €3. Een prima deal vergeleken met de hoge prijzen aan boord.

Echter hadden we nog geen 2 minuten de post geplaatst of we kregen prompt een advertentie bericht van Dopper zelf op onze wall. Dat vinden we op zich niet erg, maar daar moet dan wel wat tegenover staan.

Dus belden we op met Dopper in Haarlem en vroegen ze vriendelijk of ze een fles beschikbaar konden stellen aan onze likers. Gelukkig wilden ze gelijk meewerken aan ons verzoek. Daarom kun je vandaag een originele Dopper water-bijvul-fles bij ons winnen.

De Dopper is een handige duurzame fles gemaakt van kunststof welke je keer op keer kunt bijvullen met kraanwater. Op Schiphol kan dat bijvoorbeeld bij tientallen tappunten.

Wil jij een eigen Dopper winnen? Het enige wat je dan hoeft te doen is deze post vandaag op Facebook liken. Als jij de winnaar bent mailen we je alle details hoe je de Dopper in huis kunt krijgen. De winnaar of winnares maken we woensdag 6 februari bekend. Veel succes alvast!

Wil je de Dopper gewoon bestellen? Ga dan naar de webshop van Dopper Nederland.