De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Geheime Ticket Deals ontvangen?
nicky-kijkt-en-wijst-naar-rechts-800

Win 2 KLM Tickets!

Wil je de nu-of-nooit deals niet meer missen?

Schrijf je dan in op onze WhatsApp service. Super simpel, gratis en je kunt er altijd meteen weer mee stoppen.

Als je je nu inschrijft op de WhatsApp Service dan maak je automatisch kans op 2 KLM Vliegtickets naar een bestemming in Europa.

Waar wacht je nog op?

Schrijf mij in →

Nee, bedankt

Zelf de prijs van je vakantie bepalen? Het kan!

Veiling

Traveltip gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Een leuk en creatief concept is de site van Vakantieveilingen. Mensen mogen zelf bieden op vakanties in plaats van de vastgestelde prijzen door de touroperators. Zo zagen we vandaag een All inclusive vakantie naar Tunesië vertrekken voor slechts €158. Wat ons betreft een hele mooie prijs voor zo’n vakantie.

Zowel grote als kleinere deals zijn beschikbaar en ook kaarten voor concerten of feesten in een club kun je via deze site makkelijk en vooral erg voordelig op de kop tikken. Natuurlijk zijn er altijd meer kapers op de kust waardoor het spelletje best interessant word. Kijk dus eens rond en biedt vooral een lekker vrijblijvend op een mooie zonvakantie voor weinig!

De reden dat bedrijven hun vakanties aanbieden ter veilig komt voort uit de lastminutes van vroeger. Deze vakanties, die over zijn gebleven kosten veel geld en door ze voor een kleine prijs weg te doen word het verlies op deze reizen kleiner en blijft er soms een bescheiden winst over. De veilingen zijn dus een opvolger van de traditionele lastminute balies zoals je ze vroeger op Schiphol had.

  • Bied mee op vakanties naar vele verschillende bestemmingen zoals bijvoorbeeld Turkije, Tunesië of Spanje

Zoek & Bespaar