Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Zelf maken! Vakantie Lanzarote €229. Liever all inclusive? €425

Lanzarote

Ticket + Hoteldeal gevonden door TicketSpy Dennis (Amsterdam)

Steeds meer mensen ontdekken dat het tegenwoordig heel makkelijk is om je vakantie helemaal naar eigen smaak in te richten. Door lekker zelf te combineren bespaar je namelijk niet alleen geld maar kom je ook niet voor vervelende verassingen te staan. Je regelt immers alles lekker zelf! Wel zo fijn en voordelig!

Vandaag een weekje winterzon op Lanzarote, één van de Canarische Eilanden en msischien wel de meest unieke! Door haar vulkanische geschiedenis is dit een eiland wat er totaal anders uitziet dat je zou verwachten. Van glooiende woestijnhellingen tot oases tot rode rotsen en de meest prachtige standen, Lanzarote heeft het allemaal.

Je verblijft bijvoorbeeld in het Blue Sea Costa Teguise Beach Aparthotel *** wat een prachtig zwembad heeft of ga je liever all inclusive dan kan je ook terecht in het Blue Bay Lanzarote *** waar je dag en nacht kunt eten en drinken zoveel je wilt.

  • Ticket Lanzarote + 7 nachten Blue Sea Costa Teguise Beach Aparthotel *** €228
  • Ticket Lanzarote + 7 nachten Blue Bay Lanzarote *** + All inclusive €425

Wanneer boeken: Wanneer jij wil

Wanneer reizen: In het laagseizoen. November, december, januari, februari en maart 2014. Voorbeeldreizen vertrek op 16 januari

Vertrekken vanaf: Eindhoven

Handbagage: 1 stuk van maximaal 10kg.

Ruimbagage: 15kg bij te kopen voor €50

Betalen: Met Mastercard, Visa en American Express.