Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Zojuist gewonnen bij de Staatsloterij? Bekijk nu waar je het prijzengeld kan spenderen!

Nu de uitslag van de Staatsloterij bekend is zullen er misschien ook wel winnaars zijn die ons volgen. Daarom vandaag een aantal mooie bestemmingen waar je je vers verdiende geld aan uit kan geven. Alle bestemmingen bestaan echt, ze zijn absoluut niet gelogen en bevinden zich op grote afstand van Nederland. Vandaag gaan we het hebben over plekken die je enkel kan bereiken met veel geld. Maar we zoeken natuurlijk wel de goedkoopste tickets. Ook naar de andere kant van de wereld kan het geld een keer opraken!


Bora Bora, een klein eilandje in de Grote Oceaan. Denk aan wuivende palmen, witte stranden, prachtige koralen, vers eten en kleinschalige hotels. Hadden we je al verteld dat het in Frans Polynesië ligt? En dat je vanaf €2.200 een retourvlucht kunt boeken? Boeken doe je bij Air Tahiti Nui, de vliegreis duurt zo’n 25 uur van Amsterdam naar Bora Bora, met overstappen in Parijs & Papeete. Er is een heel mooi Four Seasons hotel met kleine romantische hutten direct aan het water, voorzien van een bubbelbad, een heerlijk bed met uitzicht over de zee, internet, hangmat en nog vele andere heerlijkheden. Prijzen beginnen bij €750 per nacht.

Guadeloupe, prachtig eiland in het caribisch gebied. Ook hier is de Franse invloed duidelijk merkbaar. Het eiland word bevolkt door vele rijke Russen en andere jetsetters waardoor je zomaar Roman Abramovich tegen het lijf zou kunnen lopen. Hij heeft namelijk een exclusieve villa op Guadeloupe waar een auto overal geparkeerd mag worden (mits je de bijbehorende boete betaald). Ook voor dit prachtige eiland hebben we een mooie deal, €3.150 voor een business class retour. Vliegen doe je met Air France via Parijs. Er zijn zeer goede accommodaties beschikbaar, het lekkere 5 sterren resort in Basse de Terre bijvoorbeeld. Prijzen beginnen bij €1.099 per nacht

Antarctica, de Zuidpool, ogenschijnlijk onbewoond maar ook een toeristische trekpleister. Nu is het mogelijk om een rondreis te maken door dit geheel door ijs bedekte continent. Dat zijn geen reizen die je zelf kan organiseren, laat dat daarom over aan de professionals. Een specialist in het arctisch gebied is Beluga Adventures. Zij hebben een uitgebreid assortiment van mooie reizen. De prijzen variëren tussen de €6.000 en  €18.000 per persoon. Vertrek is vanuit Argentinië, Chili of Nieuw Zeeland. Dus als je toch het geld hebt, plak er dan ook gerust een reis door die regio aan vast. We zien je graag over een paar maanden weer terug in Nederland bofkont!