Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Status match bij Etihad!

Upgrade naar Eithad Guest Gold!Frequent Flyer informatie gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Etihad laat vandaag weer van zich spreken want je kunt nu vrij eenvoudig een Gold Card ontvangen binnen het Etihad Guest programma.

Eenvoudig, wil zeggen voor iedereen die nu bijvoorbeeld een Gold of Platinum card van Flying Blue of een ander Frequent Flyer programma heeft. In dat geval willen ze graag je status matchen.

Er schijnt wel een limiet op het aantal matches te zitten van 500 personen, maar wie weet vinden ze je zo belangrijk bij Etihad dat ze je alsnog een gouden kaart geven. Daarom gewoon aanvragen en wie weet heb je er in de zomer een te pakken, gratis en voor niets!

De voordelen zijn aantrekkelijk als je goud hebt. Wat dacht je van loungetoegang, bonusmijlen en voor wie Business Class (Pearl Class) vliegt word je naar en van de luchthavens met een privechauffeur gehaald en gebracht. Ja bij Etihad weten ze wel hoe ze je moeten verwennen voor, tijdens en na de reis.

Hoe kom je in aanmerking voor een Gold level?

Maak een foto van je huidige Elite level (Gold of hoger) kaart + je accountpagina waar je mijlen en elite level zichtbaar zijn

Maak hier een account aan bij het Etihad Guest programma

Mail de foto + het overzicht + je accountnummer + adresgegevens naar guesttiermatch@etihad.ae

Tot wanneer kun je het Gold level aanvragen?

Dat kan nog tot en met 18 juni 2013

TicketSpy zegt: deze actie van Etihad laat wederom zien hoe slim ze hun marketing inzetten om met name de zakelijke reizigers aan zich te willen binden.