Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Voor liefhebbers van gratis luxe en extra Hilton HHonors punten.

Hilton HHonors Diamond card voor de liefhebber

Informatie verzorgd door TicketSpy friend Pieter 

Als je regelmatig in een Hilton of ander hotel van de Hilton family overnacht dan kun je met ieder verblijf punten en Frequent Flyer mijlen sparen. Dat gaat via het programma Hilton HHonors.

Veel zakelijke reizigers kennen dit programma en zijn al jaren deelnemer. Ook TicketSpy leden hebben een account bij Hilton. Altijd handig om gratis overnachtingen in de wacht te kunnen slepen.

Nu heeft Hilton in een aantal landen extra mogelijkheden voor het sparen van HHonors punten door middel van een Visa creditcard. Wanneer je een dergelijke creditcard hebt, ontvang je daarnaast nog een aantal extra voordelen. Namelijk wanneer je de kaart gebruikt, blijven de gespaarde punten actief. Je hoef maar eens in het jaar een activiteit te hebben. Dat kan door een hotelovernachting, maar dus ook door de betaling met deze creditcard. Een rol pepermunt halen bij de Etos is dus al voldoende!

Daarnaast biedt de kaart nog een groot voordeel: je bent namelijk automatisch Gold-member. En wanneer je in een jaar meer dan 20.000 euro met de kaart hebt besteed, dan ben je het jaar daarop zelfs Diamond-member. En dat geeft weer allerlei leuke voordelen die je hier kunt vinden. 

Helaas is de creditcard niet in Nederland of België verkrijgbaar, maar het is wel mogelijk voor Nederlanders en Belgen om de Duitse creditcard te krijgen. De enige voorwaarde is het hebben van een Duitse bankrekening. Nu kun je die vrij makkelijk openen wanneer je langs de grens woont, maar ook voor anderen is dit goed haalbaar. De DKB biedt aan particulieren een gratis bankrekening aan. Aanmelden kan hier

Er zijn geen kosten aan de DKB rekening verbonden, ook niet voor de gratis DKB Visakaart en de gratis pinpas. De rekening is geheel via internet te beheren.

Wanneer de rekening geopend is, kun je de HHonors creditcard aanvragen.

Uiteraard moet je wel aan basiscriteria voldoen (voldoende inkomen en dergelijke), maar dan is het redelijk snel te regelen. Aan deze kaart zijn wel kosten verbonden, namelijk €48 per jaar. Niet veel gezien al het Hilton voordeel dat je er gelijk mee kunt krijgen.

TicketSpy zegt: heb jij net als Pieter een waardevolle Frequent Flyer tip, mail deze dan naar info@ticketspy.nl. Zo kunnen we elkaar helpen met extra (en gratis) voordeel!