Tip van Moniek: Cursus programmeren in Ubud

Moniek / Reist met Malaysia Airlines / Amsterdam-Maleisië-Bali-Singapore-Vietnam-Bangkok
“Om mijn web development skills te verbeteren, ben ik 2,5 maand op Bali geweest. Ik heb daar een cursus programmeren gedaan. In Ubud zat ik in een co-working space en heb daar veel Amerikanen en Europeanen ontmoet. Het was een leuke plek. Er heerste een open sfeer, waar je makkelijk contacten legde: Er was altijd wel iemand om even mee te lunchen. De cursus was in het Engels via een Amerikaans bedrijf, dat had ik in Nederland al allemaal uitgezocht en geregeld.
"Omdat ons ticket zo goedkoop was, hebben we in Bangkok onze terugvlucht expres gemist. We wilden langer blijven."
Via hun kwam ik op die superleuke, gemêleerde werkplek terecht. Technisch en inhoudelijk was het best een uitdaging. Overdag zaten we daar de lesstof te oefenen. ‘s Avonds gingen we uit eten en crosten op onze scooter door de rijstvelden. ‘Eat, pray, love’, maar dan in het echt. In mijn dagelijkse job werk ik voor Nederlandse en buitenlandse klanten via m’n laptop.

Naast programmeren, vertaal ik ook web applicaties dat gaat allemaal in het Engels. In dit internationale gezelschap heb ik veel waardevolle contacten opgedaan. Daarbij is Ubud goedkoop, kan je er alles op de scooter doen en is het eten lekker. Ook onze woning was vanuit de cursus geregeld: een villa midden in de rijstvelden met zwembadje. Wat wil een mens nog meer?"

BALI - Ubud
 
Vakantie

Heerlijk ontspannen @ COSTA BARCELONA ! || 8 dagen v/a 242

All Inclusive

| Extra Goedkoop! | Griekenland All Inclusive v/a 380

All Inclusive

Star Beach Village All Inclusive || Giga Griekenland Vakantie

[links category="link-on-interview-page"]