Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

5x leukste kerstuitjes in eigen land

Waarom helemaal naar het buitenland gaan om de kerstsfeer te proeven? In eigen land is kerst net zo leuk, dus hebben wij 5 leuke kerstuitjes voor je op een rij gezet. Enjoy the season!

 

De Winter Efteling. Niks is leuker dan de Efteling bezoeken tijdens de Winter Efteling! Het hele park is sfeervol ingericht en het is helemaal in kerstsferen. Het voelt alsof je een sprookje binnen wandelt! Er is ook speciaal voor de Winter Efteling een schaatsbaan in het park waar je jouw schaatsskills kunt showen. Opwarmen doe je met een warme chocolademelk met slagroom of een lekkere Unox rookworst! Ook hoor je in de hele Efteling kerstmuziek, als je dan nog niet in de kerststemming bent…! Je kunt nu voor €75 overnachten in een 4**** hotel nabij de Efteling met ontbijt en entree voor de Winter Efteling! Bekijk het snel

 

 

De Winter-Fair in Ahoy. Een dag die in het teken staat van de winterse gezelligheid! Reis af naar Rotterdam en beleef een gezellige dag op de Winter-Fair in Ahoy. Er staan ruim 200 stands en kraampjes met de leukste beauty-, kerst-, mode- en woonartikelen. Hier slaag je geheid voor je kerstcadeaus! Daarnaast zijn er ook verschillende workshops waar je aan kunt deelnemen. Ook kun je jouw culinaire horizon verbreden tijdens diverse proeverijen. Dat wordt een smakelijk dagje! De fair wordt gehouden van 30 november t/m 4 december. Je kan zelf bieden op Vakantieveilingen. Bied mee!

 

 

The Christmas Show. Wellicht heb je het al op de televisie voorbij zien komen en dacht je meteen: “hier MOET ik heen!” De echte kerstliefhebbers zullen zich helemaal op hun plaats voelen tijdens deze winterwonderland show. De Ziggo Dome wordt omgetoverd tot het toneel voor de show van een kerstsprookje. Prachtige decors, mooie kostuums, de leukste kersthits en te gekke dansacts zijn de hoofdingrediënten voor de show. O.a. Nicolette van Dam, Carlo Boszhard en Buddy Vedder zijn sterren van de show. De show vindt plaats op 23, 24 en 26 december. Profiteer nu van hoge kortingen en betaal €25,50 i.p.v. €42,50. Check it out!

 

 

Toppers in concert Wintereditie. Wat is nu gezelliger dan een concert bijwonen van de Toppers?! Nou, een concert bijwonen van de Toppers in kerststijl! Dat is pas leuk. Vanwege hun 12,5-jarig jubileum vieren Gerard, René en Jeroen dit groots met een Christmas of the Year Party. Dat wordt meezingen en swingen op de grootste kersthits! Er komen ook nog gastoptredens van onder andere O’G3NE en André Hazes Junior. Dat belooft een gezellige avond te worden! Je kunt dit gezellige concert bijwonen op 10 en 20 t/m 24 december in Ahoy. Doe mee aan de ticketveiling en bepaal zelf de prijs die je betaalt! Bied mee!

 

 

Kerstmarkt in Valkenburg met overnachting.
Gelegen in het gezellige Limburg vind je het pittoreske Valkenburg. In de zomer super leuk met de vele terrasjes, maar in de winter is het hier pas echt magisch! Wanneer je Valkenburg binnen wandelt zie je een sprookjesachtig dorp met fonkelende lichtjes, kerstbomen en gezelligheid. De kerstmarkten in Valkenburg worden wel op een hele bijzondere locatie gehouden: in de grotten! Dit wil je niet missen. Maak je bezoek aan Valkenburg compleet met een overnachting met ontbijt v/a €27,50. Bekijk het hier