Vliegen in de KLM Business Class is het geld écht waard!

 

KLM Business Class info door TicketSpy David (Amsterdam)

Waarom Business Class?

Van alle passagiers vliegt 5% Business Class. Deze extra lucky reizigers mogen zich nestelen in een luxe stoel voor het gordijn. Je kunt je afvragen of de meerprijs voor een zitplaats in Business Class wel gerechtvaardigd is. Wat krijg je nou bijvoorbeeld als je voorin of op het exclusieve upperdeck zit?

Het magische woord is stress. Vrijwel geen stress om precies te zijn als je met een luxe ticket op reis gaat. Niet ellenlang in de rij staan voor het inchecken, of zelf je bagage moeten labelen om vervolgens bij de security je rot te ergeren omdat het allemaal niet wil opschieten.

Stuk voor stuk voordelen die daarnaast nog helemaal los staan van een veel ruimere stoel met extra beenruimte. Wees gewaarschuwd, als je de KLM Business Class een keer hebt ervaren wil je niet meer anders!

Daarom 7 redenen om een volgende keer te kiezen voor een aantrekkelijk KLM Business Class ticket.

1. Weg met de wachtrijen

Business Class vliegen betekent dat je op de luchthavens voorrang krijgt. Er is een aparte incheckbalie en je kunt veel sneller langs de douane en de controleposten. Als eerste instappen bij de gate, als eerste ook weer van boord om sneller bij de douane je paspoort te laten zien. Je koffer arriveert in no time op de band. Dat is de Sky Priority ervaring van de KLM die jou compleet ontzorgd. Eigenlijk heb je helemaal niet het gevoel dat honderden andere passagiers gelijktijdig met je meevliegen, deze KLM vlucht draait gewoon helemaal om jou.

2. Chillen in de lounge

De KLM nodigt je graag uit om de Business Class lounge te betreden. Daar staat de bar al voor je klaar. Wordt het een gin tonic, Wodka jus of ga je toch voor de Bubbels? Ook aan de inwendige mens wordt gedacht met een keur aan koude en warme maaltijden en snacks. Liever een koel vruchtensapje voor vertrek? Je pakt het maar want het is all yours! Natuurlijk is er snelle én gratis wifi om je happy pre-flight moments met anderen te kunnen delen.

3. Onbeperkt Champagne

Eenmaal aan boord staat de Champagne al op je te wachten. Vraag gerust om een re-fill als het KLM vliegtuig nog niet gereed is voor vertrek. Zodra je in de lucht bent is er in de KLM Business Class een keuze in overvloed aan (sterke) dranken, bier, goede wijnen, cocktails of nog veel meer Champagne als jij dat wilt. Tussendoor wel goed water blijven drinken om niet uit te drogen. Dat doe je dan natuurlijk het beste met een glas heerlijke San Pellegrino.

4. Je kunt jezelf horen denken

Misschien wel het meest relaxte van de KLM Business Class cabine is de rust die er heerst. Geen rennende medepassagiers, geen rij met wachtenden voor de wc’s of de achterbuurman die tegen je stoel zit aan te bonken. Wil je je echt van de buitenwereld afsluiten, dan biedt KLM een hoofdtelefoon met handige geluiddemping (noise canceling). Hiermee is het alsof er werkelijk niemand meer om je heen aan het praten is. It’s just you and the plane!

5. Een 5 gangen diner

Vergeet de pinda’s en plastic bakjes met pasta. In de KLM Business Class worden luxe maaltijden op echt servies geserveerd, samengesteld door top koks. Een koud voorgerecht, een salade, brood met olijfolie en zelfs soep om mee te starten. Daarna is het hoofdgerecht aan de beurt gevolgd door een kaasplateau, fruit, ijs en taart. Een beker koffie of Dilmah thee voorzien van een glas port, cognac of likeur met een bonbon maken het feest uiteindelijk compleet. Oh ja, de ervaren KLM stewardess voorziet je tafel ook nog eens van een smetteloos wit laken om het lekker chique te maken.

6. Slapen, heerlijk slapen

Bij Business Class hoort vanzelfsprekend een prettige stoel. Laat die bij KLM nou net helemaal horizontaal* kunnen. Druk op het knopje en je bed staat opeens voor je gereed. Leg je hoofd op een kussen van hotelformaat, trek de luxe deken over je heen en je kunt uren achtereen slapen. Ideaal om zo na een hele lange dag bij te komen, of je reis juist extra comfortabel te beginnen.

7. Relaxed arriveren

Geen stress op de luchthaven voor vertrek en compleet ontspannen de vlucht aan boord meemaken doen de tijd vergeten. Je komt uitgerust aan én met veel meer energie. De handige KLM Business Class kit van Jan Taminiau met oordopjes, oogmasker, sokken, lippenbalsem en tandenborstelset helpen je in een handomdraai om fris het vliegtuig te verlaten. Zo hoort vliegen te zijn!

(*Boeing types 787, 777-200/300 en 747)

 

Bekijk ook de laatste Business Class Deals

 

Geheime Ticket Deals ontvangen?

 

TicketSpy is bekend van

Je kent TicketSpy van Rtl4
Je kent TicketSpy van SBS6
Je kent TicketSpy van Metro
Je kent TicketSpy van Telegraaf
Je kent TicketSpy van AD
Je kent TicketSpy van Volkskrant
Je kent TicketSpy van Volkskrant
Je kent TicketSpy van NPO Radio 1
Je kent TicketSpy van NPO Radio 2