KLM Media App

KLM info door TicketSpy David (Amsterdam)

Gratis digitale kranten tijdens je KLM vlucht

Goed nieuws voor iedereen die in de KLM Economy Class vliegt. Je kunt vanaf nu namelijk een gratis krant downloaden via een speciale app van de KLM. Voorheen bood de KLM een papieren krant binnen Europa alleen aan passagiers die Business Class vlogen. Op verre bestemmingen lagen er voor alle passagiers kranten gereed.

Krantje wegritsen

Wie regelmatig met KLM intercontinentaal vliegt weet dat je voor een krant echter altijd snel bij de voordeur van het vliegtuig moest zijn. Dan had je nog de keuze om een Telegraaf, Volkskrant of Financieel Dagblad te scoren. Was je nummer 50 in de rij, of nog veel verder, dan was je kans vaak verkeken om een Nederlands dagblad te kunnen bemachtigen.

Internationaal lezen

Die tijden zij nu gelukkig voorbij als je voor je vliegt de handige app downloadt. Hij is gratis en daarmee opent zich gelijk een wereld aan digitale dagbladen. Naast Nederlandse kranten zijn ook Duitse, Franse, Amerikaanse en zelfs Chinese edities binnen handbereik. Groot voordeel: het is een stuk milieuvriendelijker. Bedenk maar eens hoeveel bomen er op jaarbasis gekapt moeten worden voor het benodigde krantenpapier.

Onbeperkt downloaden?

De KLM is niet gek en laat het aantal titels dat je wilt downloaden op je smartphone of tablet afhangen van de cabine waarin je reist en je status binnen het Flying Blue programma. Business Class passagiers, met of zonder Flying Blue status of deelnameschap, mogen onbeperkt alle exemplaren op hun device zetten. Dat geldt ook voor wie een Silver, Gold of Platinum Flying Blue card bezit en in de Economy Class reist. Heb je Ivory? Dan is het aantal in de Economy Class op 4 gemaximaliseerd. Wie geen Flying Blue deelnemer is en Economy Class vliegt mag 2 dagbladen downloaden, wat nog steeds wel een royaal aanbod is.

Slim delen

De app is per persoon/device te downloaden. Vlieg je met 2 of meer personen en jullie hebben geen van allen een Silver, Gold of Platinum status? Laat je medereizigers dan allemaal een andere titel downloaden. Zo kunnen jullie alsnog door je smartphone te delen meerdere dagbladen lezen.

Wanneer downloaden?

Je hebt vanaf 30 uur voor vertrek toegang tot alle dagbladen en het Holland Herald Magazine. Voer gewoon in de app je reserveringscode in en het downloaden kan al beginnen!

 

Download de KLM App →

 

 

Bekijk ook de laatste KLM Deals

 

Geheime Ticket Deals ontvangen?