De kunst van goedkoop vliegen

Vliegtickets. Wie in de zomervakantie een betaalbare vlucht wil, moet nu gaan uitkijken naar een ticket. Op tijd beginnen, veel vergelijken en prijsalerts instellen helpen bij het vinden van de beste ticketprijs. „Durf te wachten. Er komen áltijd weer aanbiedingen.”

Er was een tijd dat avonturiers de balies op Schiphol afstruinden op zoek naar aantrekkelijke lastminutes. Een ingepakte tas mee – je wist maar nooit. Maar inmiddels is het veel gemakkelijker om online te zoeken naar goedkope vluchten naar mooie bestemmingen. Australië voor 500 euro? Bangkok voor 350 euro? Het kan: als je er op het juiste moment bij bent. Maar hoe doe je dat? Hoe vliegen we zo goedkoop mogelijk?

Het belangrijkste advies klinkt even simpel als logisch: ga op onderzoek uit. Steek tijd in je zoektocht en ga niet voor het eerste het beste aanbod. Een goed beginpunt vormen volgens de Consumentenbond metavergelijkingssites. Zoekmachines als SkyScanner, Ebookers en Momondo halen data op bij alle vliegmaatschappijen en touroperators en selecteren daaruit goedkope vluchten.

Vliegtickets

 
nicky-wijst-naar-rechts
TicketSpy Nikki

Vind Goedkope Vliegtickets

[ Ryanair, KLM, Transavia, Emirates. We hebben ze allemaal! ]
 

Geheime Ticket Deals ontvangen?

 

TicketSpy is bekend van

Je kent TicketSpy van Rtl4
Je kent TicketSpy van SBS6
Je kent TicketSpy van Metro
Je kent TicketSpy van Telegraaf
Je kent TicketSpy van AD
Je kent TicketSpy van Volkskrant
Je kent TicketSpy van Volkskrant
Je kent TicketSpy van NPO Radio 1
Je kent TicketSpy van NPO Radio 2