Vliegen voor weinig: 9 tips en tricks

Goedkoop vliegen naar de zon, dat willen we met de zomervakantie voor de deur allemaal wel. Maar hoe regel je een zo voordelig mogelijke vlucht?

Extra bagage mee op vakantie? Bij de nooduitgang zitten, voor dat kleine beetje meer beenruimte? Dat is dan 100 euro extra. Een vliegtuigticket boeken was nog nooit zo makkelijk en moeilijk tegelijk. Waar vind je de voordeligste vluchten zonder verborgen kosten? Negen tips en tricks van de experts.

1. Zoek met Google Flights

Iedereen in je omgeving lijkt maar goedkope vluchten te vinden, maar hoe doen ze dat? ,,Ik zoek 8 tot 12 uur per dag naar ‘superdeals’ met prijsvergelijkers als Skyscanner, Kayak en Google Flights”, tipt Scott Keyes, oprichter van Scott’s Cheap Flights, gespecialiseerd in het vinden en boeken van goedkope vluchten voor consumenten. ,,Daar komen geen geheime tools bij aan te pas.”
Ook David Elliot, voormalig docent luchtvaartmanagement bij hogeschool InHolland en eigenaar van boekingssite Ticketspy.nl, zweert bij Google Flights. ,,Je voert je vertrekpunt in, geeft aan waar je heen wilt, klikt op je reisdata en binnen twee seconden heb je alle mogelijke tickets in beeld. Een kind kan de was doen.”

Vliegtickets

 
nicky-wijst-naar-rechts
TicketSpy Nikki

Vind Goedkope Vliegtickets

[ Ryanair, KLM, Transavia, Emirates. We hebben ze allemaal! ]
 

Geheime Ticket Deals ontvangen?

 

TicketSpy is bekend van

Je kent TicketSpy van Rtl4
Je kent TicketSpy van SBS6
Je kent TicketSpy van Metro
Je kent TicketSpy van Telegraaf
Je kent TicketSpy van AD
Je kent TicketSpy van Volkskrant
Je kent TicketSpy van Volkskrant
Je kent TicketSpy van NPO Radio 1
Je kent TicketSpy van NPO Radio 2