Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

In welke fase van je leven zit jij? Je creditcard zegt het je!

In welk stadium van je leven je ook zit en waar je ook het vliegtuig naar toe pakt, je hebt altijd het gemak van een creditcard. Of het nou gaat om het huren van een auto in het buitenland, de borg voor de minibar op de hotelkamer of gewoon ongegeneerd shoppen in de leukste winkelstraten around the globe, een creditcard is superhandig.

Of je nu studeert, een luxe popje bent of gewoon van over the top reizen houdt voor ieder budget en voor elke levensfase is er tegenwoordig een creditcard die ook nog leuke extra’s biedt, zoals extra bonus miles, vakantietegoed in keiharde euri & gratis toegang tot business lounges all over the world.

Voor studenten met een bijbaan: ANWB card + 25 euro vakantietegoed

Ben je studerend en tussen de 18-25 jaar? Dan heeft de ANWB een creditcard die je al kan aanvragen met een bijbaantje. De limiet op deze Visa card is 500 euro en dat is hartstikke handig als je niet direct ergens kunt pinnen of bijvoorbeeld een keer naar de apotheek moet in het buitenland. Je betaalt voor deze kaart het eerste jaar geen jaarlijkse bijdrage en ontvangt 25 euro vakantietegoed!

Luxe popjes: Mastercard Black incl. Priority Pass biedt toegang tot 700 business class lounges

Voor luxe popjes is de Mastercard Black echt het summum. Lees: gratis champagne en de lekkerste hapjes voor je aan boord van het vliegtuig stapt. Met deze kaart heb je namelijk onbeperkt toegang tot meer dan 700 airport lounges all around the globe dankzij de gratis zeer gewilde Priority Pass.

Denk aan de business lounges op onder andere Schiphol, Barcelona, Dubai, Bali, New York, Bangkok, Miami, Curacao en Orlando waar je nu heerlijk relaxed kunt wachten tot je moet boarden. Zelfs als je vliegt met prijzenbeukers als Transavia, Ryanair of easyJet krijg je toegang tot deze lounges met gratis WiFi, douches, magazines en vooral aangename rust.

Ter info: De Mastercard Black kost 204 euro per jaar. Een abonnement op de Priority Pass vertegenwoordigt een waarde van 400 euro per jaar, dus dat is een meer dan goed begin van je vakantie. En zodra je de kaart voor het eerst gebruikt, ontvang je direct €50 retour op je rekening.

 Over the top: Amex Flying Blue Gold 12.500 award miles cadeau + KLM tickets boeken op afbetaling

Hot alert voor de verzamelaars van frequent flyer miles. Alleen via Ticketspy is de gewilde American Express (Amex) Gold card nu t/m 31 oktober 2015 het eerste jaar gratis. Je bespaart dus 170 euro en krijgt ook nog 12.500 Flying Blue award miles cadeau. En die zijn altijd goed om je punten even te boosten voor een gratis ticket of een upgrade naar de business class.

Ter info: De Flying Blue American Express card biedt als enige de optie om je tickets in drie termijn af te betalen zonder rente. Ideaal tijdens de komende KLM Wereld Deal Weken; kun je toch tickets reserveren en deze pas later voldoen.