Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Living the Dream! Het ‘gouden’ leven op Ibiza, mijn nieuwe thuis…

Claire_Collage_Nieuw © Facebook Claire Vosse

Dit keer was het anders. Geen dikke tranen bij het afscheid, geen half gevulde kledingkasten als vergeten kindertjes achtergelaten in de poppenhoek. Geen gierende zenuwen als een strop om mijn keel, maar vrolijk fladderende, waanzinnig gekleurde vlinders vergezelden mij tijdens het enkeltje richting Schiphol. En dit alles vanwege één simpel en tegelijkertijd onmetelijk verschil met voorgaande jaren: ik vertrok dit keer met de liefde van mijn leven naar mijn geliefde eiland Ibiza.

Er was eens…

Een eiland dat mijn thuis werd in 2013. Ik had behoefte aan verandering. Ik wilde de troubadour in mij voeden, de wereld verkennen, maar zoals we allemaal weten moet er zelfs tijdens het beleven van je dromen brood op de plank komen. Mijn romantische schrijvershart ten spijt, van alleen toverstof kunnen we niet leven. Ibiza was de plek waar ik rust, schoonheid en een thuis vond en hiermee was de geboorte van mijn bedrijf “DayClaire Nanny Services” een feit. Immers, ik had jarenlange ervaring als nanny en daarbij was ik lang niet de enige die zo van dit eiland genoot.

Schermafdruk 2016-04-19 12.47.43

Talloze families vieren jaarlijks één of meerdere keren vakantie op deze paradijselijke plek. Waarom hen niet de zorg voor hun boefjes uit handen nemen, zodat ook zij volop zouden kunnen genieten van zorgeloze, vrije tijd? Dat dit een goed idee was bleek gelijk na mijn aankomst. Ik werd non stop gebeld met oppasaanvragen. Zodoende ontstond er een team van de liefste nannies, au pairs en oppasmeiden. Inmiddels hebben we met veel liefde al talloze gezinnen blij gemaakt!

Terug naar de liefde van mijn leven. Op het moment van ons vertrek kenden we elkaar amper vijf maanden. Vijf maanden? Bedoel je geen vijf jaar? Non. Ik wist vanaf het eerste moment dat dit Dé Man was. Het voelde dus ook helemaal niet vreemd om korte tijd later met hem te emigreren naar mijn tweede thuis, tot dan toe woonde ik alleen ’s zomers op Ibiza. Beiden hadden we genoeg van Nederland.

Love_Claire_Klein

Wonend in Amsterdam hadden we niets te klagen op gebied van werk en vriendschappen (en koffiezaakjes), maar het stadsleven… Het eeuwige geluid, de drukte, de haast, de onrust en het gebrek aan natuur. We maakten plannen voor een Big Escape. “En Ibiza dan?” vroeg ik na negatief bericht van de ambassade van Kaapstad. “Ja!” zei manlief in een heartbeat. Dat ie nog nooit het eiland had gezien maakte hem niets uit. “Als het jou past, past het mij ook.”

Ibiza way of life

Claire_Foto_Site

Inmiddels wonen we hier vijf maanden en hebben we geen moment spijt gehad van onze beslissing. Henri heeft zijn werk als Personal Trainer voortgezet, in de vorm van een eigen bedrijf: “Gymbox Ibiza” en ik ga natuurlijk nog keihard door met DayClaire! We verdelen onze tijd moeiteloos tussen werken (inspanning) en genieten (ontspanning). We wonen in een prachtige oude finca, met een enorme tuin en uitzicht op de oude binnenstad D’Alt Vila met daarachter de zee, wat kunnen we ons nog meer wensen?!.

De plekken waar we het liefst naartoe gaan als we even ons paleisje willen verlaten? Plekken met uitzicht! Een open hemel, groene bergen, blauwe zeeën. Koffietjes drinken we het liefst met onze blik gericht op een eindeloos schitterende zee tussen de Spanjaarden bij ‘Hostal Talamanca’. We kijken de zonsondergang vanaf hoge kliffen bij ‘Sa Punta’, of bij de zoutvelden ‘Las Salinas’. Maar ook bij Cala d’Hort, met uitzicht op de magische rots ‘Es Vedra’. Het restaurant daar: ‘El Carmen’, heeft de lekkerste paëlla van het eiland! Met je blik op de in 1001 tinten gekleurde horizon gericht en je smaakpapillen die van gekheid niet meer weten wat er allemaal gebeurt, wil je echt nooit meer naar huis!

Foto_Clair

Zin in een heerlijke, biologische maaltijd in een sprookjestuin? ‘La Paloma’ mag je dan niet overslaan. Strandwandelingen maken we natuurlijk ook zo vaak mogelijk. Ibiza heeft te veel stranden om op te noemen, dus ik raad je aan ook de troubadour in jezelf te verkennen!

Geheimpje verklappen? ‘Es Vedra’ heeft opnieuw bewezen magische krachten. Drie weken geleden heeft het magnetisch veld ervoor gezorgd dat mijn lief mij ten huwelijk heeft gevraagd! Past helemaal binnen onze filosofie “All we have is now.” Kan niet wachten op alle avonturen die ons nog wachten! Heb jij Ibiza al geboekt? If not now, when?

Vedra_Claire