Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

’s Werelds duurste chocola!

Chocola, wie houdt er niet van! Van kindersurprise eieren tot aan een doos luxe bonbons, chocola is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is een eeuwenoude lekkernij die in de Azteken-tijd, 100 B.C., al te vinden was. Deze vorm heeft zich in de eeuwen weten te evolueren tot de overheerlijke chocolade die wij vandaag de dag kennen in onze winkels. Maar net als toen waren er een aantal soorten chocola alleen bestemd voor de rijkste onder ons! 

5. Zwarte truffels in een Swarovski Chocolade Box – $294 

Bedacht door Amedei, een bedrijf dat wereldwijd bekend is voor het maken van de meest dure chocolade ter wereld. Het is een luxe product zowel in de vertoning als in smaak. Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn truffels één van de duurste voedsel producten, dus het is niet zo gek dat je deze in een, ook niet goedkope, Swarovski doos terug vindt. De doos is gedecoreerd met Swarovski kristallen om de gehele uitstraling nog luxueuzer te maken. Wat is het nou precies wat je krijgt voor het bedrag van maar liefst 294 dollar? Vijftien Amadeo’s Toscano zwarte truffels, gevuld met champagne en bedekt met eetbare gouden vlokken. En dit alles in een prachtige doos die je naar chocolade doet snakken! Do I need to say more?

4. Chocolade met eetbaar goud – $508dreamstime_s_3998663

Als je dacht dat $294 al duur was, hou je hart dan vast voor het volgende. Op nummer vier staat namelijk een Zwitsers bedrijf genaamd Delafee, dat trots is op hun ‘kunst van het goud’. Behalve als er in de toekomst een manier wordt gevonden om diamanten te gaan eten, is goud een van de meest dure dingen op aarde om te eten. We hebben het over een product dat bestaat uit de fijnste cocoa’s uit Ecuador, bedekt met jawel..eetbaar goud! Chocolade dat dicht in de buurt komt van maar liefst $508. Mocht je over zoveel geld beschikken dat je niet weet waar je het aan op moet maken, dan kun je ook de chocolade laten voor wat het is, en voor een gram goud gaan! Iemand zo gek?

3. Le Grand Louis XVI – $900

choco1

Het was erg onwaarschijnlijk geweest als een Frans bedrijf in dit rijtje zou ontbreken. Vandaar dus op nummer drie; het Franse Debauve & Gallais, wat in 1800 is opgericht. Het bedrijf was de officiële leverancier van chocolade aan Napoleon en vele Franse koningen. Eén van de fijnste producten die zij hebben is de ‘Le Grand Louis XVI’ wat verkocht wordt voor $900! Het is een hoogwaardig type donkere chocolade wat bestaat uit een verfijnde cocao samenstelling van maar liefst 99%. Wat wil je nog meer?!

2. Wispa Gold Chocolade – $1628

https://ticketspy.nl/wp-content/themes/metro_ticketspy/img/pixel.png 1200w, https://ticketspy.nl/wp-content/themes/metro_ticketspy/img/pixel.png 300w, https://ticketspy.nl/wp-content/themes/metro_ticketspy/img/pixel.png 768w, https://ticketspy.nl/wp-content/themes/metro_ticketspy/img/pixel.png 1024w, https://ticketspy.nl/wp-content/themes/metro_ticketspy/img/pixel.png 900w

http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.2173511.1428173821!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/gallery_1200/world-expensive-chocolate-bar.jpg

De Wispa Gold is de allerduurste chocoladereep ter wereld, maar niet de duurste chocolade. Het is namelijk verpakt in een speciaal ontworpen gouden verpakking en de chocoladereep zelf heeft aan de buitenkant een eetbare laag goud. Met al dat goud, heeft deze reep een week lang op de sieraden afdeling van een winkel gelegen. De chocoladereep is een tijdje uit de productie geweest, maar door enorme vraag ernaar op social media, is in 2009 de productie weer opgepakt. Meer dan 22.000 mensen werden lid van een groep dat ‘bring back Cadbury’s Wispa Gold’ heette. Hier werd naar geluisterd en in 18 weken, zijn er 41 miljoen Wispa Gold repen verkocht! Dat zijn er maar liefst 4 per seconde! Zou jij ervoor in de rij gaan staan?

1. Chocopologie Chocolate Truffle – $2600

truffels

Als we het over de crème de la crème onder de chocolade hebben, dan hebben we het over Chocopologie. Het komt uit Denemarken en wordt geproduceerd door een bedrijf genaamd Fritz Knipschildt. Wat krijg je precies voor deze $2600? Luister en Huiver! Je krijgt: één stuk chocolade wat bestaat uit 70% Valrhona donkere chocolade, gevuld met vanille, room, suiker en truffel olie om de ultieme chocolade ervaring te creëren! Dat is wel $2600 waard, toch?

choco

Chocolade is een verbazingwekkende delicatesse en is niet alleen maar overheerlijk, het heeft ook vele positieve effecten! Het brengt sowieso al een lach op je gezicht, doordat je lichaam een stof produceert genaamd endorfine. Het verlaagd je bloeddruk en is goed voor je hart. Met dit in je achterhoofd, is een goed stuk chocolade wel wat waard, of niet?!