Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Win een KLM Fashion Citytrip ter waarde van €449 per persoon!

We hebben allemaal die ene vriendin waar we het best mee kunnen shoppen. Jullie vullen elkaar perfect aan en krijgen nooit genoeg van het struinen door de kledingrekken. Tegelijkertijd je outfits passen en elkaar daarna feedback geven is dan ook een must, want wie is er eerlijker dan je beste vriendin? 

Als je alle leuke steden van Nederland al af hebt gestruind, is het wel eens tijd om het buiten ons kikkerlandje te zoeken. TicketSpy gaat je hierbij helpen! Want wij geven een volledig verzorgde citytrip naar fashion walhalla Milaan weg!

Kun je niet meer wachten, klik hier om mee te doen!

Kleding advies van de stylist van de BN’ers

DSC00070Drie dagen shoppen in Milaan, perfect! In het weekend van 24 t/m 26 juni 2016 begint de reis naar het prachtige Milaan. Om er zeker van te zijn dat je er fabulous bij loopt, krijg je voor vertrek personal stylingadvies van één van Nederlands bekendste stylisten: Graziella Ferraro. Zij kleedt verschillende BN’ers als Hind, Yolanthe en Chantal Janzen. In Amsterdam krijgen jullie 3 uur personal stylingadvies, wie weet loop jij er straks net zo mooi bij als de BN’ers! 

 

KLM Ticket, 4**** Hotel én Ontbijt

KLM_BlauwMet KLM vlieg jij ontspannen naar Milaan. 24 juni is het zover, kledingadvies in de pocket nu gaat de citytrip echt beginnen! We laten je niet onder een brug slapen, de overnachtingen in het hotel krijg je ook van ons. Je slaapt in het luxe 4**** Hotel Ariosto mét ontbijt. Het leuke van dit hotel is dat het tegen het historische centrum aan ligt, dus vanuit je hotel kan je overal lopend heen!

 

 

Waar wacht je op, doe mee!

What to do?

  • Wanneer mee doen: de actie loopt van 21 mei tot en met 5 juni 2016 18:00 uur
  • Wanneer reizen: 24 – 26 juni 2016
  • Opmerking 1: Meedoen vanaf 18 jaar en ouder
  • Opmerking 2: Klik hier om naar de actiepagina te gaan!