Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Zo pak je sneller een Silver, Gold of Platinum Flying Blue card!

 

Travel deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam) 

Als je regelmatig met KLM, Delta Air Lines, Air France of andere Skyteam airlines vliegt is het Flying Blue programma van de KLM een uitkomst. Je kunt dan op heel vluchten mijlen sparen die in de toekomst in te wisselen zijn voor een award ticket, upgrade, of andere leuke dingen zoals reisartikelen of KLM tax free items aan boord.

Sparen is leuk, maar het wordt nóg beter als je een hogere status binnen het Flying Blue programma krijgt. Dan spaar je per vlucht meer award mijlen (tot wel 100% meer), je mag een gratis stuk bagage inchecken en hebt het voordeel om bij de Business Class balies in te checken. Normaal gesproken bereik je alleen een hoger niveau door vluchten met KLM of Skyteam partners te maken. Deze vluchten leveren je level mijlen op voor een upgrade naar Silver, Gold of Platinum. Maar er is een manier die we graag met je delen om juist minder vaak in het vliegtuig te hoeven stappen.

Het kan alleen met de Flying Blue American Express Gold of Platinum kaart. Beiden hebben een heel prettig voordeel waardoor je meer level mijlen in de wacht kunt slepen. Dat zelfs zonder er ook maar iets heel bijzonders voor te hoeven doen.

Extra snel Silver, Gold of Platinum

Hoe dit kan zit zo. Elke keer als je een ticket op de website van de KLM koopt en deze afrekent met je Flying Blue American Express kaart (Gold of Platinum) telt de waarde van je ticket mee. Dus koop je een ticket van €1.000 en betaal je deze met de kaart dan spaar je een extra 1.000 (bij Gold) of maar liefst 2.000 Flying Blue level mijlen (bij een Platinum).

Zo spaar je dus status mijlen op basis van je gekozen ticket + je spaart level mijlen over de waarde van je ticket. Dat is dus dubbel genieten. 

Tip: betaal het ticket van je vriend(in), gezin of vrienden

Hele slimme Flying Blue leden zorgen ervoor dat ze ook de vliegtickets van anderen met hun Flying Blue American Express kaart afrekenen. Ook dan geldt de bonus van maximaal 2 level mijlen als je op de site van de KLM deze tickets aanschaft. Heb je een grote vriendenkring, familie of vlieg je zakelijk (en mag je de kosten declareren) dan komt een Gold of Platinum Flying Blue niveau supersnel in zicht. 

 Amex Flying Blue Gold 10.000 award miles cadeau

Hot alert voor de verzamelaars van frequent flyer miles. De meest populaire en gewilde American Express (Amex) Gold card is nu met een optie om 10.000 Flying Blue award miles cadeau te krijgen. En die zijn altijd goed om je punten even te boosten voor een gratis ticket of een upgrade naar de business class.

Amex Flying Blue Platinum 20.000 award miles cadeau

Ga je voor de exclusieve Platinum kaart dan krijg je nog meer Flying Blue mijlen op je account bijgeschreven. De aanschaf van de kaart is wel een stuk hoger, maar dan heb je ook wel het neusje van de zalm op Frequent Flyer gebied! 

Flying Blue American Express Gold kaart + 10.000 FB mijlen 

Bekijk de Aanbieding >

Flying Blue American Express Platinum kaart + 20.000 FB mijlen 

Bekijk de Aanbieding >

Flying Blue American Express Silver kaart + 5.000 FB mijlen 

Bekijk de Aanbieding >

Check nu ook de BESTE KLM DEALS!

Bekijk de KLM Deals >

 • Wanneer geldig: vraag hem nu aan
 • Kosten Gold kaart: €170 per jaar (tijdelijk het 1e jaar is gratis)
 • Kosten Silver kaart: €75 per jaar (tijdelijk het 1e jaar is gratis)
 • Kosten Platinum kaart: €600 per jaar
 • Aantal FB award mijlen per besteedde euro: Silver = 0,8 FB mijl, Gold = 1,0 FB mijl, Platinum = 1,5 FB mijl
 • Aantal FB award mijlen per euro bij Air France/KLM/Hertz: Silver = 1 FB mijl, Gold = 2,0 FB mijl
 • Aantal FB Level mijlen per besteedde euro: Silver = 0 FB mijlen, Gold = 1 FB mijl, Platinum = 2,0 FB mijl
 • Aantal FB qualifying segmenten: Silver = 2 segmenten, Gold = 4 segmenten, Platinum = 8 segmenten
 • Opmerking 1: er geldt een minimale bruto inkomenseis voor de Gold en Silver kaarten van €23.000 per jaar
 • Opmerking 1: er geldt een minimale bruto inkomenseis voor de Platinum kaarten van €60.000 per jaar
 • Opmerking 3: ontvang 5.000 gratis mijlen  als je binnen 1 maand na activatie van de Silver kaart minstens €100 besteedt. 
 • Opmerking 4: ontvang 10.0000 gratis mijlen  als je binnen 1 maand na activatie van de Gold kaart minstens €100 besteedt.
 • Opmerking 5: ontvang 20.000 gratis mijlen  als je binnen 1 maand na activatie van de Platinum kaart minstens €100 besteedt.