Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

De natuur van Bonaire

Naast de mooie natuur ónder water, heeft Bonaire ook heel veel te bieden bóven water. Met de meest diverse landschappen, mangroves, nationale parken, meer van 500 verschillende plantsoorten en meer dan 1000 verschillende diersoorten is Bonaire een paradijs voor de natuurliefhebber. Laat je verrassen door beautiful Bonaire!

Jouw to do’s voor Bonaire:

  • Hiken in de ruige natuur van het eiland. Trek je stevige wandelschoenen aan en bewonder de ruige landschappen van Bonaire. Er zijn verschillende hiking trials met prachtige uitzichten.
  • Kajakken door de prachtige mangroves, bijvoorbeeld bij Lac Bay. Laat de avonturier in jezelf naar boven komen en waan je in een tropische jungle over het turquoise water. Super ontspannend én indrukwekkend!
  • Bezoek het natuurpark Washington Slagbaai National Park. Een van de mooiste natuurgebieden van het eiland vind je hier. Je wordt hier helemaal één met de natuur met tal van activiteiten als duiken, vogels spotten, wandeltochten en jeeptours. Het park beschikt over exotische planten en bomen én de hoogste berg van het eiland, de Brandaris.
  • Klein Bonaire. Dit onbewoonde eiland is een paradijs met diverse soorten flora en fauna, van zeeschildpadden tot flamingo’s. Zeker een aanrader!
  • Grotten van Bonaire. Bonaire beschikt naast prachtige landschappen en flora en fauna ook nog eens over zo’n 2000 grotten. Indrukwekkend!
  • Kijk je ogen uit bij het Goto Meer. Een bezoek aan het Goto meer mag zeker niet ontbreken wanneer je op Bonaire bent. Duizenden flamingo’s verzamelen zich rond dit meer wat een prachtig verschijnsel is.
  • Zout Pannen. Een heel ander stukje natuur vind je bij de Pekelmeer zout pannen. Een stukje historie van Bonaire dat niet te missen is!