De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Geheime Ticket Deals ontvangen?
nicky-kijkt-en-wijst-naar-rechts-800

De leukste divespots op Curaçao

Ga ook eens de onderwaterwereld van de mooie stranden ontdekken! Curaçao is één van de beste duikbestemmingen ter wereld, dus dit mag je echt niet missen. De onderwaterwereld is werkelijk magisch en je zal je ogen uit kijken in het prachtige koraalrif van Curaçao! Hey Nemo, is it you?!

Playa Kalki

Playa Kalki, ook wel Alice in Wonderland genoemd, is niet alleen perfect om te duiken, maar ook om te snorkelen en te zonnen. Het meest westelijk gelegen strand heeft een kalme golfslag en de stroming is zwak, dus perfect om te duiken. Het duikgebied beschikt over een prachtige verscheidenheid aan koraal. Je spot hier ook verschillende vissen, schildpadden en misschien zelfs wel een zeeslang. Gaaf!

Mushroom Forest

Uniek en gevarieerd, zo kan je het duikgebied van Mushroom Forest het beste omschrijven. Waarom heet dit duikgebied Mushroom Forest? Door de vele sterkoralen die hier groeien die een woud van paddenstoelen vormen! Verdwaal niet in dit woud van paddenstoelen, neem je onderwater-kompas mee…

PortoMari (The Valley)

Spot hier de meest unieke vissen die je op andere locaties niet snel zult zien! Hier vind je het drukke rifleven en kijk je je ogen uit. Hier spot zelfs je paartjes kornetvisjes en verpleegsterhaaien. Je kan het zo gek niet bedenken en je vindt elk type vis wel in The Valley!

Superior Producer

Een extra bijzonder duikgebied is Superior Producer. Hier is een van de mooiste wrakken van het Caribbean te vinden. Voel je een echte underwater pirate of the carribean! P.S. Het is wel aan te raden de eerste keer met een duikschool te gaan duiken.

Tugboat

Tugboat is een zeer populaire locatie voor zowel duikers als snorkelaars. Het gebied ligt aan de beschermde zuidoostkant van Caracasbaai en is bereikbaar per boot. Tugboat staat voor de sleepboot die 30 jaar gelegen tot zinken kwam en nu bedekt is met koraal. Bij de sleepboot is een grote variëteit van vissen en koraal te spotten.

Bron: https://www.vakantie-curacao.nl/ontdek/activiteiten/duiken/duikplekken-snorkelplekken.html

Vind de Beste Tickets

Heenvlucht

Kies datum heenvlucht

Datum heenvlucht

Terugvlucht

Kies datum terugvlucht

Datum terugvlucht