Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Foodspots Ibiza

lekker eten op Ibiza

Foodies opgelet, Ibiza is namelijk ook dé place to be wat betreft foodspots! Healty, trendy en yummie zijn dan ook de essentials. Hier een lekkere selectie voor je ontbijt, lunch, diner, tussendoortje en late night snack.

Start de dag met een lekker ontbijt bij Bio Bites. Met een prachtig uitzicht op de haven is er geen betere manier om wakker te worden! Wordt het een biologisch ontbijtje met een power smoothie of een verse salade?

Lunchen doe je bij Rabbit Hole. Biologisch, veganistisch en glutenvrij, wat wil je nog meer? In de lounge tuin kan je genieten van al het lekkers… héél veel lekkers!

De spinaziequiche is heerlijk, maar ook de brownies zijn magisch!

Talamanca beach tapas, voor een diner met de perfecte combinatie van tapas en strand. Terwijl je de meest ovenheerlijke tapas naar binnenwerkt geniet je van het prachtige uitzicht van de ondergaande zon in de zee… Wat is het leven toch goed!

Hydratatie voor tussendoor vind je bij Passion Café. Met de keuze uit wel 40 verschillende smoothies en sapjes is dit de hemel voor een verfrissende en healthy oppepper. Hierna kan je er weer helemaal tegenaan en heb je genoeg energie voor een avond feesten!

Party time! In de avond wordt restaurant KM5 omgetoverd tot hippe club. Nadat je hier heerlijk hebt gedineerd, is het tijd om te feesten! Love it.

Bron: http://mytravelboektje.com/best-restaurants-ibiza/

Zoek & Bespaar