Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Zen op Ibiza

zen op ibiza

Ibiza staat er ook wel om bekend als eiland waar je je helemaal vrij kunt voelen. Ontdek je innerlijke zelf, wordt spiritueel en zen, mediteer en reinig je aura. Na een bezoek aan Ibiza voel je je als herboren! Hier een paar tips om weer helemaal ZEN te worden.

Volg een yoga les bij Amante. Dit is een restaurant én beach club op de meest ontspannen locatie van Ibiza. Iedereen wordt toch zen van het uitzicht dat je hebt vanaf de klif… Rotsen, veel groen en een uitzicht op zee. De yogales sluit je af met een gezond ontbijt in het restaurant. Fit & healthy!

Volg een yogales bij een van de beste yogaleraren van Engeland in het Destino Ibiza Pacha Hotel. Je kan hier verschillende soorten yoga doen, zoals hot yoga en vinyasa. Daarnaast kan je bij dit hotel ook terecht voor een diner, een dagje wellness of een verfrissende duik in het zwembad.

Je kan ook een speciale ‘yoga-zenreis’ gaan maken. Deze hele reis staat in het teken van spiritualiteit. Je overnacht in een speciale accommodatie waar je een hele week diverse lessen gaat volgen om helemaal zen te worden. Een voorbeeld is Ibiza Yoga. Als je daar niet ontspannen van wordt… Deze zen-vakanties zijn wel razend populair, dus wees er snel bij!

Bron: http://www.idyllischibiza.nl/yoga/

Zoek & Bespaar