De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Win 2 KLM Tickets!

Wil je de nu-of-nooit deals niet meer missen?

Schrijf je dan in op onze WhatsApp service. Super simpel, gratis en je kunt er altijd meteen weer mee stoppen.

Als je je nu inschrijft op de WhatsApp Service dan maak je automatisch kans op 2 KLM Vliegtickets naar een bestemming in Europa.

Waar wacht je nog op?

Schrijf mij in →

Nee, bedankt

Van de dokter mag je vliegen!

Research door TicketSpy Duygu

Vandaag een tip die niet zo snel voor de meeste passagiers van toepassing is. Maar mocht jij of een vriend of familielid tot de doelgroep behoren dan is het toch erg handig om te weten!

Indien je met voorgeschreven medicijnen of hulpmiddelen wilt vliegen en je dit kunt aantonen door middel van een medische verklaring en een specificatielijst van de medicijnen, kun je bagagevrijstelling krijgen om deze medicijnen te vervoeren. Deze verklaring dient in het Nederlands of sowieso in het Engels te zijn opgesteld door je huisarts of specialist.

Bij Transavia en ArkeFly kun je bijvoorbeeld tot 15 kilogram aanvullende bagagevrijstelling krijgen indien je de gevraagde documenten kunt overhandigen. Mocht je dus over een medische verklaring beschikken, maak hiervan dan gerust gebruik en neem met de betreffende maatschappij telefonisch contact op om te kijken wat hun policy op dit gebied is. Overigens dien je sowieso met de airline te bellen om aan te geven dat je dit specifieke soort bagage mee gaat nemen.

Het spreekt voor zich dat je alleen van deze regeling gebruikt maakt als je ook daadwerkelijk medicijnen meeneemt op reis.

Zoek & Bespaar