Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Batterij leeg en geen stopcontact in de buurt? De oplossing is simpel.

Duracell batterij

Travel gadget gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Ongetwijfeld een bekend probleem! Je bent onderweg en de batterij van je telefoon is leeg! Vervelend, zeker als je nog lang moet reizen en je onderweg waarschijnlijk geen stopcontact tegen gaat komen. Natuurlijk is het slim om je telefoon helemaal op te laden voordat je gaat reizen, maar mocht het frequent voorkomen of ben je vaak op plekken zonder stopcontact dan heeft onder andere Duracell een manier gevonden om je van stroom te voorzien. De Duracell oplader is een handig apparaatje wat niets meer is dan een batterij met usb aansluiting.

De oplader biedt zo’n 6 uur laadvermogen aan en dat zou meer dan voldoende moeten zijn om je telefoon helemaal op te laden. Er is ruimte voor een tweede USB aansluitining waardoor je zelfs 2 apparaten tegelijkertijd kunt opladen.

Inmiddels heb ik zelf een batterij aangeschaft en heb ondervonden dat deze snel en makkelijk werkt. USB kabel erin, en laden maar! Het enige wat je niet moet vergeten is om de batterij van te voren op te laden, maar misschien komen ze in de toekomst wel met een oplader om je oplader op te laden 😉

De Duracell batterij is er in een 3 en 5 uurs versie en die van 5 uur kost bij Bol.com €34.99 (3 uur versie is €24,99)

TicketSpy zegt: deze oplader is slechts een suggestie. Bekijk ook andere modellen en merken om te zien welke versie het beste bij jou past.