Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Belangrijk nieuws als je een Belgisch KLM ticket hebt.

Research gedaan door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Vlieg je binnenkort met KLM en doe je dat met een ticket dat vertrekt vanuit Antwerpen Centraal?

Grote kans dat je dan niet meer eerst de trein hoeft te nemen om naar Schiphol te komen. Maar dat geldt alleen als je op een Fyra trein geboekt stond.

Omdat deze treinen niet meer naar Antwerpen en Brussel rijden geldt er een tijdelijke versoepeling van de regels. Hieronder alle details zoals KLM ze officieel heeft verspreid. Mocht je vragen hebben als het wellicht niet helemaal duidelijk is, bel dan met KLM op nummer 020-4747747.

Belangrijk: ga er trouwens nooit klakkeloos van uit dat je gewoon met een Belgisch KLM ticket naar Schiphol kunt komen. Vraag KLM naar wat in jouw geval specifiek mogelijk is en laat ze dit per mail aan je bevestigen!

 

FYRA Treinservices uitgesteld

Vanwege technische problemen van de FYRA-treinservices tussen België en Nederland is het volgende omboekbeleid tot en met 28 februari 2013 van kracht. Deze periode kan worden verlengd.

Passagiers in het bezit van een Air France / KLM ticket die geboekt zijn op de vluchtnummers 9B9201- 9257-9261 (naar Schiphol) of 9B9268-9273 (vanaf Schiphol) kunnen worden omgeboekt in dezelfde originele boekingsklasse op:

  • de KLM-vluchten tussen Brussel en Amsterdam
  • treinen met een AF-nummer tussen Brussel en Parijs Charles de Gaulle

Voor boekingen op andere FYRA-vluchtnummers geldt:

  • Gedupeerde passagiers wordt een nieuw treinticket aangeboden op de eerstvolgendeThalys-verbinding wanneer zij het ticket omwisselen bij de SNCB/NMBS balie op Antwerpen Centraal,of bij de NS-balie in Amsterdam op de dag van vertrek. Indien er geen goede aansluiting mogelijk is, kan de passagier zijn reis in Amsterdam beginnen.