Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

De beste koop als je met KLM ver gaat vliegen!

De onmisbare vliegtuig plug

Travel gadget gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Niets is zo fijn als je eigen hoofdtelefoon meenemen op reis. Sony, Philips, Bose, Senheisser of Dr. Dre, al dan niet met een zogenoemd noise cancelling systeem waarmee het geluid om je heen wordt weggefilterd.

Alleen past je stekker niet altijd in de armleuning omdat er 2 gaatjes gemonteerd zijn, terwijl jouw stekker maar 1 plug heeft. Dan kun je die er natuurlijk in stoppen, echter betekent dat wel een mono-geluid. Je hoofdtelefoon is dus onbruikbaar en dan moet je het doen met de oordopjes van de airline die ze voor minder dan een kwartje ergens bij een Chinees hebben ingekocht.

Gelukkig is er een oplossing, eentje die ook nog eens heel voordelig is. Namelijk de Speaka Professional Jackplug Adapter. Deze heeft 2 pluggen aan de onderkant en aan de zijkant een handige ingang voor je eigen headphone. Het probleem is opgelost en jij kan op de lange inter-continentale KLM vluchten gewoon genieten!

Voor maar €3,99 heb je hem al bij Conrad. Maar gezien de bijkomende verzendkosten is het misschien een beter idee om er een paar tegelijk te bestellen voor je vriend, vriendin of andere reisgenoten. Op Schiphol kun je hem ook kopen bij de winkels van Vizzit, zij het wel voor een veel hogere prijs.

TicketSpy zegt: de dubbele ingang heeft KLM in al haar lange afstand vliegtuigen gemonteerd. Terug naar het jaar 0. Aan boord verkopen ze deze adapter helaas niet om het ongemak weg te nemen. Bij partner Delta Air Lines kun je wel je eigen hoofdtelefoon inpluggen.