Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Gevonden, de perfecte ‘Ryanair’ koffer! v/a €15

Trolley_Kijkshop

Koffer gevonden door TicketSpy Melanie (Amsterdam)

Als er één vliegmaatschappij is die zo link als een loden deur is met hand- en ruimbagage dan is het Ryanair wel. Bij hun moet je koffer of tas precies in de door hen bedachte afmetingen vallen. Zo niet, dan is het betalen en flink ook. Op de luchthavens hebben ze hun medewerkers zo geïnstrueerd dat ze extra scherp opletten of je tas of trolley niet net een centimeter te groot is. Is dat het geval dan is de Ryanair dame of heer onverbiddelijk. Logisch, want ze krijgen een bonus van een paar euro als ze iemand weten te snappen wiens tas een halve centimeter of meer te breed of te lang is.

Met die gedachte in ons achterhoofd zijn we de afgelopen weken op zoek gegaan naar een koffer die precies de juiste afmetingen heeft die binnen de norm van Ryanair valt. Natuurlijk, je kunt ook gewoon de ‘speciale’ Samsonite koffer via Ryanair aanschaffen, maar dan ben je wel zo’n €80 kwijt. Je ontvangt dan een zeer stevig exemplaar waar een olifant op kan staan zonder brokken te maken.

De vraag is echter of je zo’n olifant ook daadwerkelijk tegen kunt en zult komen. In een normaal leven niet zo snel lijkt ons, tenzij je in het circus werkt misschien. En het gaat om handbagage, niet om een koffer die in het ruim hoeft en waarmee uit het zicht door diverse personen hardhandig gesmeten wordt. We hebben echt stad en land afgezocht om een betaalbare koffer te kunnen vinden.

Velen sneuvelden omdat ze net te groot waren, anderen waren te slecht van kwaliteit. Tot het moment dat we een paar dagen geleden even bij de Kijkshop binnen liepen en daar stond ie opeens. Kant en klaar en met de juiste afmetingen waar Ryanair geen enkele moeite mee heeft. 

Voor de prijs hoef je het niet te laten, die zit wel snor en is helemaal in lijn met het Ryanair budgetgevoel!

Kijkshop trolley voor aan boord bij o.a. Ryanair €15

Kijkshop Trolley voor aan boord bij o.a. Ryanair €19,99

Ticketspy zegt: deze koffer is geschikt voor vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen. Helaas niet bij Wizzair. Zij hanteert nog striktere eisen qua afmeting. Leuk om te weten, je kunt de eerste koffer gemakkelijk opbergen, want het is opvouwbaar. 

  • Afmetingen: 54 x 38 x 20 centimeter (Ryanair laat handbagage toe met een afmeting tot  55 x 40 x 20 centimeter)
  • Gewicht: 2,4 kg
  • Aantal zwenkwielen: 2
  • Kleur: blauw, zwart en rood/roze
  • Omruilgarantie: 16 dagen
  • Garantieperiode: 24 maanden
  • Verzendkosten: €2,99 de volgende dag of binnen 2 uur binnen. Als je er 2 koopt GEEN of laat het in de winkel bezorgen dan duurt het 2 dagen en geldt er geen meerprijs
  • Trolley bekijken en bestellen: via onze directe link met Kijkshop