Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

The art of travel gaat maar om 1 ding: Flash, Flash & nog eens Flash!

Art of Travel

Ticketinfo door TicketSpy David (Amsterdam)

Al meer dan 20 jaar volg ik de vliegtarieven op de voet. Het is door de jaren heen, heb ik gemerkt, veel moeilijker geworden om een goedkoop ticket te kunnen krijgen. Je kan er met gemak een boek over schrijven, de Art of Travel bijvoorbeeld (een aanrader trouwens).

Natuurlijk, je kan altijd voor Ryanair of een andere prijsvechter kiezen. Maar de beste deals naar de mooiste verre bestemmingen kun je alleen krijgen bij de grote lijndienstmaatschappijen. KLM is een goed voorbeeld, maar ook Etihad, airberlin, Malaysia Airlines, Delta Air Lines en nog heel wat anderen.

Sinds een jaar of twee gooien de airlines veelvuldig de Flash deals in de strijd. De stuntprijzen die we vrijwel dagelijks melden behoren tot deze categorie. En dat zijn dan in mijn ogen ook gelijk de mooiste tarieven. Alleen moet je wel tijdig toeslaan om optimaal te profiteren.

Nieuw vanaf dit jaar is dat de winter- en lentestoelen al heel erg vroeg in de verkoop gaan. Vorige week nog zagen we deals voorbij komen die van toepassing waren voor april en mei 2014. Pas altijd goed op met de aanschaf van deze stoelen, want de wereld van de luchtvaart is zeer grillig en de tarieven die nu gelden kunnen over een paar weken of maanden onderboden worden.

Wel is duidelijk dat de luchtvaartmaatschappijen snakken naar een gezonde inkomstenstroom. Passagiers die flexibel zijn qua tijd, en 4-6 maanden vooraf al hun geld willen uitgeven voor een vliegticket zijn spekkoper. Maar ze maken je het niet makkelijk omdat ze bij voorkeur een aanmerkelijk duurder ticket willen verkopen.

Het team van TicketSpy heeft maar 1 doel,  dat jij zo veel mogelijk geld bespaart op je tickets. En onze posts willen we het liefst met heel veel mensen delen. Gelukkig lukt dat al aardig gezien de ruim 2,5 miljoen pagina’s die door onze bezoekers zijn bekeken en de zeer vele positieve en hartverwarmende reacties.

Maar 1 ding is wel belangrijk, boek alleen als je overtuigd bent dat je een goede deal te pakken hebt. Veel volgers mailen ons met de vraag of het tarief dat ze hebben gezien ook goed genoeg is. Wij kunnen dan alleen het volgende adviseren.

Zodra je een goed gevoel hebt bij de prijs sla dan gerust toe, want de voorraad beschikbare stoelen is nooit ongelimiteerd. Natuurlijk bestaat de kans dat de ticketprijzen naderhand een stuk omlaag gaan, maar accepteer dan dat het zo is. Dat is echt het belangrijkste. Zo voorkom je dat de voorpret van je reis vergaat. Weet dat niemand kan garanderen dat je echt de laagste prijs hebt betaald. Alleen jij kan bepalen of de prijs goed genoeg is. Natuurlijk helpen we je daar dagelijks met liefde en plezier mee.

Alvast een hele fijne maar vooral voordelige vlucht namens het team en mijzelf!

David Elliot

Founder TicketSpy

TicketSpy zegt: zie je een mooie deal op onze site voorbij komen? Aarzel dan niet om deze te delen met anderen via facebook, twitter of email. Wij helpen jou en jij helpt hun!