Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Handig netwerk apparaatje voor op reis

Travel gadget gevonden door TicketSpy David

In lang niet alle hotels is wifi bij de kamerprijs inbegrepen. Met name in veel 4 en 5 sterren hotels betaal je al snel €10-15  per dag om van dat gemak te kunnen genieten.

Een absurd hoge prijs vinden wij en met ons heel veel reizigers. Wat deze hotels wel vaak bieden is een gratis vaste internetverbinding maar dan moet je wel een kabel gebruiken. En dat is weer niet erg handig als je je tablet of smartphone wil gebruiken. Om nog maar te zwijgen van de lengte van de kabel. Deze is over het algemeen veel te kort om je laptop het bed mee in te kunnen nemen.

Om het wifi leven onderweg een stuk prettiger te maken is er een handig device waarmee je in een handomdraai een eigen draadloos netwerk aan kan maken. We hebben het over de D-Link DIR-505 Mobile Cloud Companion Router. Hiermee kun je in een paar stappen mobiele vrijheid krijgen.

Niet alleen is het apparaat te gebruiken in hotels. Ook op luchthavens, op kantoor of zelfs bij je thuis is het een uitkomst om meer en beter bereik te hebben voor je eigen tablet, laptop of smartphone. Maar ook voor die van je reisgenoten. Dus iedereen die mee is kan een hoop geld besparen. Handig is ook dat je je tablet of smartphone gelijktijdig ermee kan opladen. Hoef je dus maar 1 stopocontact te gebruiken.

De investering is te overzien, slechts €44,99. Het gemak en plezier daarentegen is onbetaalbaar.

Je kunt de deze mobiele travel router kopen bij onder andere Bol.com (daar is de verzending ook nog eens geheel gratis). Op hun site kun je tevens een filmpje bekijken over alle mogelijkheden. Bekijk ook de wat snellere en luxer uitgevoerde D-Link DIR-506 Mobile Cloud Companion Router. Hiervoor betaal je een paar tientjes meer maar dan heb je net even een wat beter apparaat.