Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Het ideale geschenk voor je vliegreis.

De ideale oplossing voor je plastic tasje

Travel gadget gevonden door TicketSpy Melanie (Amsterdam)

Heb jij dat ook, dat het plastic zakje voor je vloeistoffen eigenlijk veel te klein is voor de toiletspullen die je mee wil nemen? Altijd een hoop gedoe om al je flesjes, tubes en potjes er in te krijgen.

Natuurlijk kun je ook alles in je koffer doen en die inchecken, maar daar betaal je op steeds meer vluchten een toeslag voor. Jammer van je geld! Tevens moet je dan ook nog een keer een tijd wachten bij de bagageband, echt zonde van je tijd.

Gelukkig hebben we een oplossing gevonden om een heel stuk meer ruimte in het zakje over te kunnen houden. Namelijk met de ‘Flo Atomizer‘. Deze kun je vullen met je parfum of eau de toilette. Er gaat zo’n 6 ml per apparaatje in welke goed is om ruim 50 keer te kunnen sprayen (althans, dat wordt tenminste zo verkocht), maar dat hebben we niet voor je kunnen testen.

Leuk om te weten, je kunt de flacons op diverse manieren vullen. Gewoon door de vloeistof over te schenken of door te sprayen in een speciale opvang unit. Klinkt vrij technisch maar dat is het absoluut niet. Bekijk het filmpje maar even om te zien hoe makkelijk het werkt.

De ‘Flo Atomizer’ is bij diverse winkels te koop (Douglas, Kruidvat, Trekpleister) maar ook online. Bijvoorbeeld bij Parfumerie.nl.

Ze kosten €9,95 per stuk. Een goede prijs vinden wij gezien het grote gemak dat je er van zult hebben.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=ocsrkuJeXpM”]