Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Het ultieme vaderdagcadeau: de TomTom GO LIVE 1005

TomTom voor de USA

Travel gadget gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Stel je hebt net van de week een Fly-Drive naar Los Angeles, Las Vegas of San Francisco geboekt (of staat op het punt om dat te doen). Dan kun je overwegen om ter plekke een navigatie systeem te huren bij Alamo voor rond de $10 per dag (+tax).

Of je kiest er gewoon voor om een eigen device mee te nemen, eentje die je niet alleen daar maar in diverse werelddelen kunt gebruiken. Dus bijvoorbeeld ook in Australië of andere plekken waar je huidig navigatie apparaat niet werkt.

In Nederland zijn er alleen maar een paar van dit soort apparaten standaard uitgerust met de juiste kaarten voor Noord Amerika. En uit eigen ervaring kunnen we vertellen dat een navigator zeer handig is als je in en rondom de grote Amerikaanse steden rijdt. Helemaal in Los Angeles waar het verkeer het drukst is van de Verenigde Staten.

Zo kom je sneller bij Disney Land, Venice Beach, Melrose Place of gewoon bij de shoppig mall als je wilt winkelen, wat wil eten of de bioscoop gaat bezoeken.

Wie eenmaal met het apparaat daar heeft gereden wil eigenlijk niet meer anders. Maar ja dat moet je zelf echt gaan ervaren.

De TomTom GO LIVE 1005 (€289 inclusief verzendkosten bij Bol.com) is niet alleen goede beoordeeld, maar ook nog een keer best redelijk geprijsd. Dus moeders, met dit cadeau maak je vader zeker blij en eenmaal in de States voorkomt het ook nog eens een hoop ergenis omdat je de juiste afslag niet meer hoeft te missen!

TicketSpy zegt: in Californië mag je je navigatiesysteem niet tegen de voorruit bevestigen. Gebruik daarom de zuignap om het apparaat op het dashboard vast te zetten. Doe je dit niet, dan riskeer je een stevige boete.