Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Ideaal voor ouders met kleine kinderen: de baby & peuter taxi

Informatie gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Als je moeder of vader bent van hele kleine kinderen dan weet je wat een gesleep het is om van huis naar Schiphol te komen.

Kinderwagen ingepakt, luiertas mee, voldoende flesjes en potjes met voeding, extra kleding en dan ook nog eens je eigen koffers.

Voor je het weet ben je bezig met een halve volksverhuizing. En dan maar hopen dat alles zonder stamp- en duwwerk in je auto past of in de tram, trein of bus. Kortom veel stress voordat je ook maar een meter op pad bent richt je vakantiebestemming.

Een paar slimme Amsterdamse ondernemers hadden dat door en hebben een speciale taxi service ontwikkeld om jou als ouder een stuk last te ontnemen. Zij bieden namelijk ruime wagens aan waar sowieso een baby- of kinderstoel in is gemonteerd.

Al je bagage gaat gelijk voor je huis in de taxi en je wordt netjes voor de vertrekhal op Schiphol afgezet. Een ideale oplossing waarmee je een hoop rompslomp kunt voorkomen.

Momenteel kun je de taxi met kinderstoeltjes bestellen in de Randstad.

Wil je meer informatie en weten wat de tarieven zijn? Kijk dan even op de website taximetkinderstoeltjes.nl 

TicketSpy zegt: wie een taxi neemt en een klein kind bij zich heeft hoeft deze niet in een kinderstoel of babyzitje te plaatsen. Best wel vreemd eigenlijk omdat je dat met je eigen auto wel verplicht bent om te doen. Menig ouder zit dan vaak ook niet op haar of zijn gemak met een kind op schoot in een taxi.