Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Drink je eigen thee op reis voor een hele vriendelijke prijs!

Travel tip door TicketSpy David (Amsterdam)

’s Ochtends of ’s avonds in je hotel of appartement een kop met je eigen meegebrachte thee drinken is meestal het lekkerste. Rooibos of Sleepy Time voor het slapen gaan. Of na het ontwaken aan de klassieke Earl Grey of misschien wel de prikkelende brandnetel thee.

In veel goede hotels hoef je je over de aanwezigheid van een waterkoker geen zorgen te maken. Maar goede hotels hoeven niet per definitie te betekenen dat je in een 5 sterren hotel verblijft. Nog steeds zijn er legio top hotels die je het gemak van een waterkoker, hoe simpel dat ook mag zijn, helaas niet standaard aanbieden. Soms moet je zelfs een veel luxere kamer boeken om een apparaat in je kamer aan te treffen.

De reden van de hoteliers is dat ze je veel liever naar beneden zien gaan om in de lobby of het café tegen betaling een warm drankje te kopen.

Wil je nu liever zeker weten dat je altijd een voordelige kop verse thee (of favoriete merk oploskoffie) binnen handbereik hebt, overweeg dan de Severin waterkoker in reisuitvoering. Het is niet zo’n groot geval zoals thuis op het aanrecht staat, maar juist compact vormgegeven. Hij past daardoor altijd wel in je koffer of reistas.

Heel handig is ook dat je het voltage kunt omschakelen van 220/230 volt naar 115 volt. Erg prettig als je in Noord, Midden of Zuid Amerika verblijft waar een standaard Nederlands huis, tuin & keuken koker niet te gebruiken is. Het enige wat je nog wel nodig hebt is in dat geval een adapter om je stekker in het lokale stopcontact te kunnen steken. Misschien heb je die nog wel ergens thuis in een lade liggen. Vraag anders  je vriend of man om die even te kopen bij de lokale bouwmarkt of doe-het-zelf winkel.

De prijs van de waterkoker bedraagt €16,22 (plus verzendkosten). Je kunt hem onder andere verkijgen bij Bol.com (die bovendien de laagste prijs van Nederland heeft). Dus vandaag bestellen betekent dat je de koker supersnel in huis kunt hebben. Op tijd voor je komende vakantie of city-trip!

TicketSpy zegt: elke dag nieuwe geld besparende tips en adviezen tonen is wat we doen. Vind jij dat anderen ook onze waardevolle informatie kunnen gebruiken? Vraag hen dan om TicketSpy te komen volgen via facebook, twitter, onze mobiele apps of email!