Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Kleine kaart met aardig voordeel.

Informatie gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Misschien ben je de afgelopen maanden wel gewend geraakt aan de grote besparingen op tickets die we je dagelijks laten zien. Dan kan het zijn dat dit bericht relatief gezien niet zo gek veel betekent.

Toch willen we je deze niet onthouden. Helemaal als je binnenkort van plan bent om te vliegen vanaf Duesseldorf Airport. Daar kennen ze namelijk de ‘Duesseldorf International Value Card’. Een klantenkaart waarmee je punten kunt sparen voor cadeau artikelen, groot en klein.

Klantenkaarten zijn op zich niets nieuws maar het is wel bijzonder voor een luchthaven. Op Schiphol hoef je daar niet naar te vragen, want die kennen ze daar niet. Daarom is deze kaart van de Duitse luchthaven best wel charmant te noemen.

Bij iedere besteding in een winkel of restaurant op de luchthaven spaar je punten. Daarnaast krijg je ook via de mail kortingacties aangeboden. Het meest aantrekkelijke vinden wij is dat je in het weekend goedkoper kunt parkeren. Dat is handig als je iemand gaat wegbrengen of wilt ophalen.

Je weet nooit precies hoe lang een vlucht vetraagd is en of de bagage op tijd op de band ligt. Bovendien is het ook wel lekker om nog even een kopje koffie te drinken (bij McDonalds voor €1!) met elkaar voor je de rit terug naar huis maakt.

Als je de Value Card hebt kun je altijd op zaterdag en zondag 3 uur parkeren en betaal je maar voor 1 uur*. Scheelt toch weer een klein beetje.

De kaart is gratis online aan te vragen. Als welkomstbonus ontvang je tevens 200 spaarpunten. Die kun je al gelijk inleveren om een leuk opblaasbaar vliegtuig voor  de kids in het zwembad te krijgen (90 punten). Laat die zomer maar komen!

* geldt niet voor parkeerplaatsen P11 en P12

TicketSpy zegt: let op, het aanmeldformulier is in het Duits. Desondanks kun je gewoon een Nederlands postadres opgeven.