Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

KLM website verbeterd!

Research gedaan door TicketSpy Melanie (Amsterdam)

Zo op het eerste gezicht lijkt er niets aan de hand te zijn met de site van KLM.

Toch heeft KLM onlangs een belangrijke wijziging doorgevoerd. Eentje die zeer klantvriendelijk is voor alle bezoekers waar ze ook vandaan komen.

Het is vanaf nu mogelijk om KLM, Air France, Delta Air Lines en andere SkyTeam partners te boeken vanaf willekeurige bestemmingen. Eerder diende je daarvoor naar de individuele landenpagina’s te gaan.

Nu kun je gewoon een vertrekplaats invoeren in het zoekscherm (bijvoorbeeld Brussel, Antwerpen, Düsseldorf of zelfs Bangkok) om vervolgens de bestemming te kiezen.

Dus wil je van Athene naar New York, van Delhi naar Madrid, of gewoon van Jakarta naar Amsterdam? Het kan allemaal! Erg handig voor wie een ticket voor iemand uit het buitenland wil kopen.

Wel is het volgende belangrijk. Voor tickets met vertrek anders dan vanaf Nederland kun je in de meeste gevallen niet met Ideal betalen. Wel met een creditcard, via een bankoverschrijving (gratis) of via de pinpas op het kantoor van KLM op Schiphol (gratis).

Probeer het even zelf zouden we zeggen op de site van KLM.

TicketSpy zegt: van alle mobiele bezoekers van onze site doet 49% dat via de iPad (mini) tegen 2% vanaf een Samsung Galaxy Tab.