Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Lekker wat gratis drinken bij SAS is binnenkort voorbij

Gratis drinken verleden tijd

Travel info gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Wie vanaf 30 maart 2014 met het Scandinavische SAS gaat vliegen naar een verre bestemming komt er bekaaid vanaf. Wat is namelijk het geval? Per die datum gaat SAS een nieuwe regel invoeren die te maken heeft met het serveren van drankjes in de Economy Class.

Nu heb je nog recht op een ongelimiteerd aantal gratis versnaperingen, maar per 30 maart serveert SAS alleen nog maar bij de maaltijdservice een drankje. Ja je leest het goed, het gaat om 1 drankje. En dan niet een glaasje met iets van alcohol, nee één soft drink (en koffie of thee). Wil je tussentijds wat water, vergeet het maar gerust.

Erg karig dus van de Scandinaviërs om dit plan uit te gaan voeren. Wat dacht je van een lange vlucht naar Azië van ruim 10 uur en het feit dat je maar 2 keer iets zonder extra kosten te drinken krijgt. Wij zouden voor andere maatschappij kiezen die wel respectvol met haar klanten om wil gaan.

Het is bekend dat deze vliegtuigmaatschappij in de rode cijfers zit, maar om je passagiers nu op deze wel heel krenterige wijze te bedienen is totaal nieuw. Nu alleen maar hopen dat deze zet van SAS niet een trend gaat worden bij andere airlines die nu nog wel onbeperkt drankjes van welke soort dan ook schenken.

  • Wanneer gaat de wijziging in: vanaf 30 maart 2014
  • Voor welke tickets geldt dit: voor alle Economy Class tickets
  • Prijzen: water/frisdrank €3, bier €5, gedistilleerd €5, wijn €7, mousserende wijn €9