Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Transavia stopt met Air Miles programma!

Travel tip door TicketSpy David (Amsterdam)

Bijna ieder huishouden in Nederland heeft een Air Miles kaart. Naar schatting 3 miljoen inwoners van Nederland hebben een pasje. In totaal zijn er misschien wel miljarden Air Miles in omloop.

Alle aankopen bij Albert Heijn, Shell, V&D, Etos, Praxis en nog vele andere winkels leveren gemiddeld bij ieder bedrag van €2 een Air Mile op. En dat tikt dus flink aan als je jaar in jaar uit elke keer je Air Miles kaart laat scannen.

Toen Air Miles in 1994 in Nederland van start ging was KLM de partij om deze mijlen bij in te wisselen. De kortingen konden destijds oplopen tot wel 90% als je de Miles slim benutte. Vele jaren later stopte KLM de samenwerking met Air Miles. Transavia sprong toen handig in dat gat door ook voor bijna al hun vluchten Air Miles als kortingsmiddel te accepteren.

De echt goede besparingen zoals in het KLM tijdperk waren toen al verleden tijd. Maar voor minimaal 1.000 Air Miles kun je in veel gevallen al €10 korting krijgen op een enkele vlucht. Heb je meer Miles, dan kun je tot 4.000 mijlen een korting van €40 per persoon tegemoet zien bij een verre Transavia bestemming.

Eigenlijk zitten heel veel Air Miles kaarthouders dan ook al jaren op een grote berg met stil kapitaal. Verder sparen is een optie, maar waarom wissel je ze niet gewoon in? Met de komende lente en zomer in aantocht kun je je vliegtickets nog een aardig stuk goedkoper maken. Zonder daar heel veel voor te hoeven doen. Kwestie van je Air Miles nummer invoeren, bevestigen en klaar.

Weet wel dat Transavia op hun wekelijkse stuntprijzen geen Air Miles korting geeft. Aan de andere kant wel op het reguliere aanbod. Kijk dus nog even goed naar je huidige Air Miles saldo voor je je Transavia tickets gaat kopen. Het is echt zonde om ze niet te gebruiken. Dus doe het gewoon nu voor het niet meer kan!

Update op de website van Transavia (13 maart 2013):

Let op! Per 10 april 2013 zal de samenwerking tussen Air Miles en transavia.com voor het inwisselen van Air Miles worden beëindigd. Dit betekent dat u na 9 april 2013 23.59 uur geen tickets meer kunt boeken bij transavia.com met uw Air Miles. Tickets die u voor deze tijd heeft geboekt met uw Air Miles blijven natuurlijk gewoon geldig.

Wanneer boeken: tot en met 9 april (23:59)

Wanneer reizen: gedurende heel 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link met Transavia