Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Pittige dame geeft korting op je visum.

Research gedaan door TicketSpy David (Amsterdam)

Toen Ingmar en ik twee weken geleden op de Vakantiebeurs in Utrecht liepen viel ons een bepaalde stand op. Deze was gehuurd door KES, dat staat voor Keith Export Services uit Den Haag.

Achter de balie stond de charmante Malathi de Saram. In het verleden ook studente van de Hogeschool Inholland. Na haar voltooide opleiding vertrok ze naar New York om daar vier jaar lang verder te gaan studeren. Vervolgens heeft ze kris-kras door Amerika gereisd als Tour Manager van een bekende hiphop artiest. Net als de Ticket Spies is Malathi dus iemand die het reizen en een stuk ondernemendheid in het bloed heeft zitten.

Malathi wist ons verder te vertellen dat zij recentelijk het visumbureau bestierde welke door haar vader was opgezet. Jaren geleden wel te verstaan toen haar ouders uit Sri Lanka naar Nederland zijn gekomen.

De vraag die gelijktijdig bij ons rees was of zij een aantrekkelijk aanbod kon doen richting de bezoekers van TicketSpy. We weten dat velen ver op reis gaan en voor sommige landen wel over de nodige documenten moeten beschikken. Die deal was snel gemaakt, want Malathi vertelde dat KES voor iedere TicketSpy volger €5 korting kan aanbieden.

Dus ben je op zoek naar een visum, vergeet dan vooral niet om Malathi of haar collega’s in Den Haag te bellen of hun website te bezoeken. Het kantoor van KES staat overigens midden tussen de diverse ambassades en consulaten. Een snellere afhandeling van je visum kun je daardoor bijna niet krijgen.

Malathi de Saram: ‘Ook zo’n zin in een backpack-trip naar Vietnam, Cambodja of India? Of binnenkort zaken doen in bijvoorbeeld China? Maar geen zin en tijd in de vaak ingewikkelde papierwinkel die bij het aanvragen van de juiste stukken komt kijken? KES Visa Support bespaart jou het wachten in lange rijen op de ambassade.

Doordat wij persoonlijk begaan zijn met zowel onze zakelijke als particuliere klanten bieden wij jou de zekerheid van het op tijd in het bezit zijn van de juiste documenten. Wij denken aan alle facetten van de visumaanvraag zodat jij geheel zorgeloos aan jouw geplande vakantie of zakenreis kunt beginnen.

Overtuigd? Klik hier om jouw visumaanvraag door ons te laten regelen. Vul bij “actiecode” KES05 in en ontvang €5 korting!’