Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Pluim voor KLM!

Charmante KLM actie

Informatie gevonden door Team TicketSpy (Diemen)

De perikelen rondom het VWO tentamen Frans van vorige week hebben veel scholieren bezig gehouden. Veel stress om op een andere datum de toets te moeten maken is nooit in het voordeel van studenten. Ook al lijkt dat voor een buitenstaander heel makkelijk om te doen.

Onderwijsdeskundigen zijn het daarover allemaal eens, en dat hebben we binnen onze eigen Hogeschool nog even nagevraagd.

Helemaal als je vakantie in gevaar komt is dat dubbel zuur. Dat was het geval voor honderden scholieren. KLM reageerde daarop zeer alert en was flexibel met het omboeken. Eigenlijk hanteerden ze bijna dezelfde coulance als bij natuurrampen of andere calamiteiten:

  • gratis of tegen zeer lage kosten omboeken naar een andere vertrekdatum
  • gratis de bestemming wijzigen (ook op een andere datum)

Kortom, KLM laat zien begaan te zijn met deze groep scholieren en deed er alles aan om hen zo makkelijk mogelijk een alternatief aan te bieden. Of andere reisaanbieders hetzelfde hebben gedaan weten we niet. Maar zeker weten dat diverse van hen hetzelfde hebben gedaan. Alle anderen moeten zich eigenlijk diep schamen.

TicketSpy zegt: Goed om te weten, een annuleringsverzekering dekt in dit geval je vliegtickets of vakantiereis niet. Je bent dus geheel afhankelijk van wat de reisaanbieder je al dan niet wil bieden.