Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

‘Ryanair’ koffer nu nog goedkoper: vanaf €18

Koffer gevonden door TicketSpy Melanie (Amsterdam)

Als er één vliegmaatschappij is die zo link als een loden deur is met hand- en ruimbagage dan is het Ryanair wel. Bij hun moet je koffer of tas precies in de door hen bedachte afmetingen vallen. Zo niet, dan is het betalen en flink ook.

Op de luchthavens hebben ze hun medewerkers zo geïnstrueerd dat ze extra scherp opletten of je tas of trolley niet net een centimeter te groot is. Is dat het geval dan is de Ryanair dame of heer onverbiddelijk. Logisch, want ze krijgen een bonus van een paar euro als ze iemand weten te snappen wiens tas een halve centimeter of meer te breed of te lang is.

Met die gedachte in ons achterhoofd zijn we de afgelopen weken op zoek gegaan naar een koffer die precies de juitste afmetingen heeft die binnen de norm van Ryanair valt. Natuurlijk, je kunt ook gewoon de ‘speciale’ Samsonite koffer via Ryanair aanschaffen, maar dan ben je wel zo’n €80 kwijt. Je ontvangt dan een zeer stevig exemplaar waar een olifant op kan staan zonder brokken te maken.

De vraag is echter of je zo’n olifant ook daadwerkelijk tegen kunt en zult komen. In een normaal leven niet zo snel lijkt ons, tenzij je in het circus werkt misschien. En het gaat om handbagage, niet om een koffer die in het ruim hoeft en waarmee uit het zicht door diverse personen hardhandig gesmeten wordt.

We hebben echt stad en land afgezocht om een betaalbare koffer te kunnen vinden. Velen sneuvelden omdat ze net te groot waren, anderen waren te slecht van kwaliteit. Tot het moment dat we een paar dagen geleden even bij de Kijkshop binnen liepen en daar stond ie opeens. Kant en klaar en met de juiste afmetingen waar Ryanair geen enkele moeite mee heeft. Plus voorzien van 4 handige zwenkwielen zodat je koffer altijd rechtop kan blijven staan. Voor de prijs hoef je het niet te laten, die zit wel snor en is helemaal in lijn met het Ryanair budgetgevoel!

UPDATE: tot en met zondag 7 juli 2013 is deze koffer afgeprijsd. Kijkshop levert vanaf €20 gratis aan huis. Overweeg dus om er bijvoorbeeld 2 te kopen, of haal hem op bij een filiaal bij jou in de buurt.

  • Kijkshop trolley voor aan boord bij o.a. Ryanair €21,99 nu €18,99 (ook in roze verkrijgbaar voor €19,99 nu €18)

Afmetingen: 48 x 34 x 20 centimeter (Ryanair laat handbagage toe met een afmeting tot  55 x 40 x 20 centimeter)

Gewicht: 3,0 kg

Aantal zwenkwielen: 4

Kleur: grijs en roze

Slot: cijferslot & sleutelslot

Garantieperiode: 12 maanden

Verzendkosten: gratis bij een bestelling vanaf €20 of af te halen in een Kijkshop filiaal

Trolley bekijken en bestellen: via onze directe link met Kijkshop

Ticketspy zegt: deze koffer is geschikt voor vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen. Helaas niet bij Corendon en Wizzair. Zij hanteren nog striktere eisen qua afmeting. Heb je FreeBees van BP? Lever ze dan gelijk in voor extra korting. 1 FreeBee heeft een waarde van €0,01, dus heb je minimaal 1.800 FreeBees nodig om de koffer gratis te kunnen ontvangen.