De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Win 2 KLM Tickets!

Wil je de nu-of-nooit deals niet meer missen?

Schrijf je dan in op onze WhatsApp service. Super simpel, gratis en je kunt er altijd meteen weer mee stoppen.

Als je je nu inschrijft op de WhatsApp Service dan maak je automatisch kans op 2 KLM Vliegtickets naar een bestemming in Europa.

Waar wacht je nog op?

Schrijf mij in →

Nee, bedankt

Shopping secret op Schiphol

See Buy Fly bij aankomst op Schiphol?

TicketSpy vliegt zelf ook zeer regelmatig en daarbij kijken we altijd naar bijzonderheden tijdens de vlucht maar ook op de luchthaven.

Deze week kwamen we op Schiphol achter een leuk handigheidje. Het is namelijk toegestaan om bij aankomst te winkelen in het Duty Free gedeelte. De enige beperking is wel dat dit alleen mag in de Schengen terminal (Pier B, C & D). Dus wanneer je vanuit de meeste EU landen op Schiphol landt.

Officieel is dit niet bekend bij het grote publiek, maar de winkeliers wisten ons te vertellen dat dit sinds kort is toegestaan. Wel willen ze je instapkaart van de vliegreis naar Amsterdam ter controle zien. Bewaar deze dus goed om daarna voordelig te shoppen.

Winkelen op de terugreis is overigens veel prettiger omdat je niet de druk voelt om je vlucht te halen. Dus laat je familieleden met die spandoeken bij de uitgang gerust maar even wachten!

Zoek & Bespaar