Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Take the bus in the USA for US$1.

Research gedaan door TicketSpy David (Amsterdam)

Normaliter vertellen we je alles over goedkope vliegtickets, maar deze informatie is zo voordelig dat het links laten liggen van een vliegtuig een betere optie is.

Wie dit jaar naar Amerika reist kan natuurlijk kiezen voor binnenlandse vluchten. Maar ja, dat betekent wel met de bus, metro of taxi naar de luchthaven, daar in de rij staan bij de check-in en controlepunten om uiteindelijk te hopen dat er geen vertragingen zijn. Ben je eenmaal gearriveerd dan is het nog een heel eind richting je hotel of centrum van de stad.

Waarom dan niet gewoon een buskaartje kopen? Maar dan wel eentje voor een luxe bus. Bolt Bus biedt deze service en wie op tijd boekt kan al mee voor 1 Dollar per persoon. Maar reken gemiddeld op 10-15 Dollar voor de meeste ritten. Altijd nog veel goedkoper dan het vliegtuig.

Aan boord heeft Bolt Bus gratis wifi, stopcontacten en kun je rekenen op stoelen met veel beenruimte en een gegarandeerde zitplaats. Geen overboekingen dus!

De opstapplaatsen zijn altijd in het centrum van de stad. Handig om daar lopend of per openbaar vervoer te komen zonder hoge kosten.

Boltbus rijdt aan de east coast tusssen: Boston, New York, Newark, Philadelphia, Baltimore en Washington

Aan de west coast zijn de steden: Portland, Seattle en Vancouver

En de Amerikanen? Die vinden Bolt Bus helemaal het einde. Met name young professionals en studenten boeken bij hun bustickets, hierdoor is de mix van passagiers aardig interessant.

Meer info en tarieven: Bolt Bus